zondag 26 augustus 2007

Rondje scrapbookwinkels


Zaterdag zijn we even naar de opening van Dolls & Decorations in Almere geweest. Is echt een aanrader op scrapgebied. Wat een mooie winkel. Ik zal er zeker nog vaker komen. (ach in een uurtje sta je er, je moet er wel wat voor over hebben, toch?) En wat hebben ze er mooie stempels, (ik heb er geen gekocht, knap hé) 'k moest me echt beheersen.
Ik heb een paar velletjes (ja, echt een paar, uit 1 serie) van het nieuwe BG papier gekocht. Meteen een LO over Louis van gemaakt. Wat een super papier. Het blijft zeker niet bij die paar velletjes.
Op de terugweg nog even in Ede bij Scrappen Doe Je Zo binnengelopen. Daar stond mijn nieuwe tas klaar en het Doodle boek. (dank je Annika) Meteen ook het nieuwe boek van Technique Thuesday gekocht.
Je hoort het al, ik ben blij als een klein kind. Ik kijk al uit om met al mijn nieuwe spulletjes aan de gang te mogen gaan. Ik loop over van de ideeën. Eerst nog even de voorbeelden voor een beurs maken, dat moet echt deze week gebeuren.

Groetjes
Chantal

donderdag 16 augustus 2007

Het is officieel


Ja, velen weten het al, of vermoeden het in ieder geval, maar nu is het officieel, ik ben verslaafd. Niet aan drugs, tabak of alcohol, maar aan papier. Vorig weekend even mijn papier een beetje op orde gelegd. Wat een stapel, ik moet eerlijk bekennen, ik had niet gedacht dat het zoveel zou zijn. Ik ben maar naar de Ikea gegaan om een bak om in op te bergen, want met mapjes was het niet meer goed te maken. Vooral Basic Grey, ik heb alle series, alle kleuren. En dan te bedenken dat er weer vier nieuwe series aankomen. En ik kan wel zeggen, ik koop het niet, maar ja het is een verslaving, het is nu eenmaal sterker dan mezelf. Maar zeg nu eerlijk, je kunt beter verslaafd zijn aan papier dan aan al die andere troep.

Groetjes
Chantal

woensdag 15 augustus 2007

Ik ben nogal druk


... en niet zomaar een beetje druk. De ene opdracht na de andere loopt binnen. Heel erg leuk allemaal, maar je blijft bezig op die manier. En ik heb me toch spannende dingen, neen ik verklap niks. Jullie zien het vanzelf ergens in oktober.
En dan de workshops voor "Scrap a little sunshine", die lopen als een trein. Iedereen is dolenthousiast. Ik heb weer een workshop bijgeboek, wel op 17 september. Ik heb scrappers die met drie boekjes tegelijk bezig zijn, en ze zijn al aan het denken over de volgende. Mooi toch. Ook mooi om te zien hoeveel verschillende boekjes er gemaakt worden. En ik, ik doe elke keer weer vrolijk mee hoor. Mijn streven was om 25 boekjes bij mekaar te krijgen, dat gaat makkelijk. Misschien moet ik mijn aantal maar een beetje bijstellen. 50???? Mmmmmm wel veel, maar wie weet. We hebben nog tot eind oktober. Toch? Dus ga allemaal boekjes maken!!!!!!!!

Groetjes
Chantal

O ja, even een klein stukje van iets wat ik gemaakt heb.

zaterdag 4 augustus 2007

Eindelijk zomerse temperaturen

We waren er wel aan toe, een beetje zon. Dus daarom hou ik het kort, veel te warm om te bloggen.
Vanavond lekker BBQ, rozeetje erbij,.... meer moet het niet zijn.
O ja, deze week ben ik nog even in Ede geweest bij Scrappen doe je zo. Leuke dingen gezien (en gekocht uiteraard hoe kan het ook anders)

groetjes en geniet van het mooie weer
Chantal