woensdag 26 september 2007

Gepubliceerd !!!!



Ik sta met een artikel over Utee in de Hobby Handig van oktober!!!!!! Wel lachen, Maxime heeft hem meegenomen naar school om aan de juf te laten zien dat ze erin stond. Mooi toch, mocht ze een rondje maken om alle kindjes te tonen. Ik zie haar gezicht al voor me als ze zo iets doet.

En verder, druk met alle voorbereidingen van demo's. Op 27 oktober met de Cricut Expression bij 't Papierke in Westervoort, 10 november met alcoholinkt bij Tessa Tegendraads in Lage Zwaluwe (niet naast de deur voor ons, maar als ik zo alles zie en hoor, zeker de moeite waard om daar een keer langs te gaan!!) en 14 en 15 november in Ede met Deja Views.

Op 7 oktober, dat is al heel snel, sta ik op het Pipoos Spectakel in Den Bosch. Leuk als jullie even langs komen.


Groetjes
Chantal

zondag 23 september 2007

Tweede week

Morgen gaan we de tweede week verbouwen in. Ik hoop dat ze eind van de week klaar zijn met de kozijnen. De ramen en deuren zitten erin, maar alles moet nog afgewerkt worden. Morgen gaan ze buiten verder aan de slag. Ik zal al blij zijn als ik het huis weer voor mij alleen heb overdag. Geen bouwvakkers die te pas en ten onpas koffie drinken en brood eten. (Liefst als ik met scrappen aan de gang ben.)

Gisteren een super leuke workshop gevolgd bij Pien. We hebben van 10 tot 22 uur gescrapt (af en toe een pauze tussendoor uiteraard). Het lijkt lang, maar als je zo druk bezig bent vliegt de tijd. We hebben een heel mooi vakantieboek gemaakt,(dat nog niet helemaal af is, nu nog even de tijd vinden om verder te gaan.)

groetjes
Chantal

maandag 17 september 2007

De verbouwing (deel 1)

of moet ik zeggen de verbouw ellende, deel 1.
Vandaag zou het dan eindelijk gaan gebeuren, de kozijnen. Om half acht zouden ze er zijn. Stond ik netjes om zeven uur startklaar, komen ze om half negen aanrijden. Ok het is maandag, druk, files (vanaf Didam? ja, alles kan natuurlijk).
Ze zouden op zolder gaan beginnen. We werken altijd van boven naar beneden, ik hoor het die man nog zeggen. Dus wat doen we afgelopen weekend, juist de zolder ontruimen zodat ze overal netjes bijkunnen.
Ik dacht nog, ik zie geen steiger op die aanhanger, maar dat klopte ook wel, want ze hadden de ramen mee voor de eerste verdieping. Okeeeeee... ga ik boven maar even de boel aan de kant schuiven. Mijn humeur zat om negen uur al onder nul.
Maar ze gingen aan de gang, en ik aan de koffie, want daar was ik wel aan toe.
Alles ging goed tot het rond de middag begon te regenen. Alles stond open, ze liepen maar in en uit, ik kreeg het steeds kouder. Dacht ik ga iets nuttigs doen, dus ben ik aan het scrappen geslagen.
En dan moet je zo een man (uit Didam, dus ik begreep er echt helemaal niks van, dan voel ik me echt buitenlander hoor) uitleggen wat een Cricut is. Had ik echt nog even zin in.
Maar ach om half drie waren ze weg en zat het boven dicht. Nog niet afgewerkt uiteraard, maar wel dicht. En het ziet er goed uit.
Dan maar wat geveegd (met assistentie van mijn dochter, schiet ook echt goed op) en dan denk ik maar morgen weer een dag. We moeten er even doorheen.
En nu, koffie. (of toch die neut Irene??)

Groetjes
Chantal

dinsdag 11 september 2007

Twee dagen

Het zit er weer op. Twee dagen gedemonstreerd met Ranger produkten. Het waren twee hele drukke dagen, veel gepraat (Nederlands, Frans en Engels gaan nog wel, maar Duits is toch iets anders), veel gekliederd met verf, inkt, poedertjes enz. (eigenlijk alleen maar gespeeld met dat spul en niks gemaakt.) Heerlijk. Er was heel veel intresse in de verschillende technieken en dingen die je allemaal kunt doen met de produkten. Maar ja, Ranger is dan ook een supermerk. Ik ben er helemaal weg van.
Heel erg leuk om weer eens bij te kletsen met de Kars mensen en het (oude) designteam. Jammer dat er zo weinig tijd was hiervoor.
Wel nog even snel een workshopje (uitleg) gekregen van de nieuwe Cricut Expression. Ik ben al om hoor, hij is helemaal super. Je kunt er echt grote dingen mee uitsnijden, door chipboard, enz. Er zitten oneindig veel mogelijkheden op. (ik lijk nu wel een wandelende reclame voor Cricut) En ja hoor, ik heb hem in huis om ermee te leren werken (moet in november een demo geven). Nog niet gekocht (goed he) maar het zal vast niet lang duren. Voor je het weet staat er hier een kleine cricut te koop. Maar dat horen jullie nog wel, of ik hoor wel of jullie intresse hebben.
En er komen een hoop mooie nieuwe papierlijnen op de markt straks, Basic Grey natuurlijk (ik ben echt verslaafd aan dat merk), Making Memories en K&C komen met super leuke kerstlijnen, 7 Gypsies altijd mooi, de nieuwe Deja Vieuws me frisse kleurtjes, en nog veel meer.
Ik kan niet wachten (en heb dus al een en ander besteld)



Groetjes
Chantal

zaterdag 8 september 2007

Geen tijd


... om te bloggen, om voor mezelf te scrappen, om even lekker te shoppen, kortom nergens tijd voor.
Volgende week begint de verbouwing. Ze beginnen met de kozijnen, daarna (zal ergens in oktober worden) de vloer. Wat kijk ik daar tegenop zeg. En daarna (november) de keuken. Dus, daar gaat mijn hele planning hé. Ik had zelf bedacht elke keer een week ertussen, zijn we zo klaar. Mooi niet dus. Je bent helemaal afhankelijk van anderen.
Maar ach, ik heb mijn planning een beeeeetje bijgesteld, ik wil het klaar hebben voor de kerst. Als het dan nog uitloopt ga ik heel hard gillen.

Groetjes
Chantal