maandag 26 november 2007

Het begint erop te lijken

ja, eindelijk zou ik bijna zeggen. De keuken zit erin, en is heel mooi geworden. Vandaag zijn ze bezig met de tegels tegen de wand aan te zetten. Er moeten wel nog een paar kleine aanpassingen gebeuren. Ik denk dat de afzuigkap er weer af moet. Er zit nl. een krasje op. En ik wil erachter getegeld hebben, en dat kan nu niet omdat ie te strak tegen de muur hangt. Dus dat moet even aangepast worden. Ach ja, ik heb al zoveel zooi gehad, dat ik daar nog warm nog koud meer van word hoor.
En dan hebben wij (lees Bertil) nog een paar flinke klussen voor de boeg. De koof moet nog even gemaakt worden, en de verwarming moet nog even gehangen worden, en de rest van de muren waar geen tegels opzitten moet ook nog behangen of gestuckt worden.
Vanaf as woensdag gaan we weer scrappen. Heel wijs heb ik de crop van vanavond afgezegd (sorry dames...) Ik dacht nog dat doen we even, lekker scrappen als ze allemaal weg zijn, maar het is zo ontzettend smerig, net een straat. Bouwvakkers zijn ook allemaal gelijk, ze lopen overal doorheen en dan naar binnen.
En dan het grote werk, de keuken inruimen. Hoe meer ik erover na denk, hoe minder ik het allemaal weet. waar zet je wat neer, ik denk dat ik het allemaal nog wel tien keer ga verplaatsen.


Groetjes
Chantal

maandag 12 november 2007

De laatste loodjes

of moet ik zeggen stofwolkjes. Zeg maar wolken. We zijn nu met de keuken bezig. Nou ja, we dat wil zeggen Bertil natuurlijk. Je ziet mij toch geen gaten boren voor het elektrisch en zo. En ja hoor, het geeft stof, je kunt het nog zo goed afdekken alles ligt er wit bij. Ik het het poetsen maar opgegeven. Je blijft schoonmaken. Vandaag even een dweil erdoorheen gehaald, en voor de rest laat ik het maar want vanavond gaat hij weer verder. Ik probeer om zo goed en zo kwaad als het kan eten op tafel te krijgen (ik kan wonderen verrichten met een magnetron hoor)
Wat zal ik blij zijn als de nieuwe keuken erin staat. Heerlijk, weer gewoon een bord of een glas uit de kast kunnen halen (zonder eerst een laagje stof eraf te moeten vegen) Nog even.
En verder ben ik ontzettend druk met demo's in winkels. Afgelopen zaterdag was ik in Lage Zwaluwe bij Tessa Tegendraads. Daar heb ik alcoholinkt gedemonstreerd. Het was niet heel erg druk, maar wel gezellig. Het is een ontzettend mooie scrapwinkel, niet naast de deur, maar zeker de moeite waard om eens langs te gaan als je daar in de buurt bent. (ze heeft trouwens ook een webwinkel) En als je deze maand de nieuwe SCRAP koopt, lees je er meer over.
Woensdag en donderdag ben ik dichter bij de deur, dan sta ik in Ede bij Heutink. Daar ga ik Deja Views demonstreren.
Je hoort het aan scrappen voor mezelf kom ik echt niet toe. En ik heb zooooooveeeeeel mooie papiertjes en stempeljes liggen.
Over stempeltjes gesproken, er komt een workshop stempelen. Jullie horen het nog wel.
En nu ga ik naar mijn dochter kijken, ze zit, net als ik, ziek thuis. (alhoewel ze maar weinig ziek is hoor vind ik, volgens mij heeft ze vannacht het ergste gehad), maar ze is zo ontzettend stil daarboven dat ik het niet vertrouw, meestal vreet ze dan wat uit.

Groetjes en tot gauw
Chantal

zondag 4 november 2007

Alweer november

De tijd vliegt, het is alweer november.
Gisteren ben ik naar de Krea Doe geweest. Met Bertil. En ja, het was heel gezellig, ok, ik heb best veel gekocht. (Maar dat doe ik altijd als hij mee is.) De Zutter, eindelijk heb ik hem toch gekocht na lang twijfelen, laten we eerlijk zijn het is best een duur ding. Maar ook super makkelijk natuurlijk als je zelf (mini)albums kunt inbinden. En natuurlijk, hoe kan het ook anders, stempels en inktjes. Het zou ook eens niet. Wat mooi kerst- en winterpapier gekocht en een opbergdoos voor mijn inkt. Ja zo een hele mooie van Tim Holtz. Ik was weer helemaal blij.
Verder lekker bijgekletst met iedereen op de beurs (ja ik ken nogal wat mensen als ik zo over die Krea Doe loop) Heel gezellig allemaal.
's avonds zijn we nog uit eten gegaan maar de Japanner. (het was immers onze trouwdag gisteren)

En verder, ik ben getaged. (getikt zoals een boel Belgische dames dat noemen) Ja, al een tijdje geleden, maar door de verbouwingen zat ik zonder computer, dus kon ik er niet op reageren (daar is mijn pauze ietsje te kort voor). Ik ben door Veerle getaged. Hier komt ie.

De regels van deze tag zijn:
1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.
2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).
3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.
4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog
achter te laten.


- Dat ik nu getikt ben, als mijn broer dat leest roept ie dat ik dat al jaren ben. (zullen de Belgen wel verstaan)
- Ik maak altijd boodschappenlijstjes die ik ook altijd op tafel laat liggen (en negen van de tien keer kom ik toch thuis met de juiste dingen, waarom schrijf ik die briefjes eigenlijk? Goeie vraag)
- 'k ben nogal verslaafd aan scrappen. Ik zie overal iets scrapbaars in. En liefst maak ik overal foto's van.
- over dat scrappen, ik heb op zolder een "projectenkast" staan. Voor later, als ik er eens tijd voor heb. (als ik tachtig ben of zo??)
- Ik ben gek op chocolade (hoe kan het ook anders als Belg)
- Ik koop (mijn moeder koopt hem meestal, altijd eigenlijk....) mijn koffie nog altijd in Belgiƫ. Ik ben gek op Jacquemotte.
- Volgens mij vinden ze me hier nog altijd een "rare Belg". Is dat geen raar feit??


En dan moet ik nog zeven mensen taggen. Moeilijk, want ik zie deze tag op de meeste blogs al langskomen. Maar hier zijn er in ieder geval een paar.
Marieke, Birgit, Marjolein,

Veel plezier ermee.

Groetjes
Chantal