dinsdag 18 december 2007

Rust...

Kids naar school gebracht, koffie erbij en rust. Heel even maar, begint de hectiek van boodschappen halen, (scrap) bestelling ophalen, cadeautjes kopen (ja echt er ligt nog niks onder de boom, schande....), even naar Intratuin, even naar de Etos, even dit en even dat. Voor ik het weet is het half een en kan ik alweer aan school staan.
En, bedenken wat we met de kerst gaan eten. Elk jaar roept Louis weer een grote kalkoen mam lijkt me leuk (niet lekker, leuk) En elk jaar riep ik weer, is mijn oven te klein voor. Maar dat excuus kan ik niet opvoeren dit jaar, ik heb een joekel van een oven. Dus gooi ik gisteren heel voorzichtig in de groep, kalkoen misschien Louis, jij wou dat altijd zo graag. Ja zegt ie doodserieus, ik vind die witte papiertjes altijd zo mooi om de poten. Moet ik daarvoor nu zo een beest bakken waar we drie weken kunnen van eten, alleen voor die witte papiertjes om de poten. Mooi niet, ik zet wel een keer zo een wit ding op de kippepoten. Lachen.
Maar we zijn weer bij af, we weten het nog niet. Heeft iemand sugesties?? Wat gaan jullie eten met de kerstdagen?
Maxime zit sinds vorige week op zwemles. Daar gaan we weer, voor we A en B hebben, zijn we weer een dik jaar verder. Misschien wel twee. Gelukkig vindt zij het wel heel erg leuk. Vorige week mochten we beneden bij het bad kijken (normaal moeten de ouders boven in de kantine zitten). Eerst een rondleiding, en dan konden ze beginnen. Zegt die meester, nu loop je voorzichtig het trappetje af en loop je op de voetjes naar de overkant. Ja hoor, die van ons neemt me toch een sprong en als een verzopen kat kwam ze weer boven water, terwijl de rest rustig tot de knietjes in het water stonden. Lachen.

Groetjes
Chantal

zondag 9 december 2007

Ik ben er nog hoor

Alleen ontzettend druk, maar dat zal iedereen wel zijn in deze tijd van het jaar.
Sinterklaas weer achter de rug, ben ik blij dat die goeie man weer naar Spanje vertrokken is. Maar we zijn er nog niet helemaal van af hoor, Maxime zingt nog de hele dag Sinterklaasliedjes (uit volle borst natuurlijk, zoiets doe je niet zachtjes)
De kerst komt eraan. Eigenlijk vind ik dat toch veel leuker. Onze boom staat, oef elk jaar weer een heel werk. Ik probeer het zo sfeervol mogelijk te maken wat niet echt meevalt hoor. Het is toch nog een beeeeetje een zooitje, maar ach, de lampen iets lager wat kaarsjes aan en wie merkt het. (geen zwarte kleding hier ivm stof...)
Aan scrappen kom ik niet echt toe momenteel, alhoewel het heel erg kriebelt hoor met al dat mooie kerstpapier. Vooral K&Company en Making Memories vind ik helemaal geweldig. Zucht.
Ik ga weer verder, groetjes en tot gauw.

Chantal