woensdag 27 februari 2008

Vieze vingers

volgens mij krijg ik mijn handen nooit meer schoon. Ik heb lekker zitten spelen met mijn distress inkt van Ranger. Ik heb er nu 17 kleurtjes van, en ik denk dat ze allemaal op mijn handen zitten. Maar heel leuk om alle techniekjes en ideetjes die ik afgelopen weekend gezien heb ook te gaan proberen.

Verder kwam ik surfend op een leuke blog. Het is een dame uit Maleisie. Wat maakt die mooie kunstwerkjes van haar LO's. Je moet echt even neuzen op haar blog. (ik heb een link bijgevoegd aan de rechterkant)
Er staan een heleboel tips en technieken op. Wel in het Engels, maar dat mag de pret niet drukken, er staan er boel foto's op, ook detailfoto's. Heel erg leuk.


groetjes
Chantal

dinsdag 26 februari 2008

En dat is nog niet alles !













Maandagochtend kreeg ik bij Kars, samen met nog een aantal mensen (we waren met zijn achten in totaal) een soort van privé demo van Tim. Het duurde zowat twee uur, hij wist van geen ophouden (en dat vonden we natuurlijk niet erg) Dat was helemaal vet, cool, gaaf zeg. Als je met zo een klein groepje mensen bent kan je natuurlijk alles goed zien (zeker als je er naast zit!) en kan je ook heel gericht vragen gaan stellen. En foto's maken. Wat heb ik genoten.
Dat wordt dus scrappen, jullie krijgen vanzelf de resultaten een keertje te zien.

Groetjes
Chantal (die nog steeds zit na te genieten)

zondag 24 februari 2008

HIJ IS LEUK !!!!!!!!!!!!!!!!

En dan heb ik het over Tim natuurlijk. Voor diegene die echt van een andere planeet komen (dat moet haast wel als je nog niet gehoord of gelezen hebt dat hij in Nederland is) ik heb het over Tim Holtz.
Gisteren was ik even bij Scrappen Doe Je Zo in Ede, daar gaf hij een demo. Hartstikke gaaf.
En vandaag (en morgen) is hij bij de groothandel Kars voor een demo met Ranger producten. (en laat ik daar nu net een make & take geven met Ranger)
Wat die man allemaal doet met inkt, verf, poeders, stempels enz. Geweldig gewoon. Ik geniet van ieder moment dat ik hem aan het werk zie.
Hier alvast een foto waar ik samen met Lydia opsta.

donderdag 14 februari 2008

Nieuwe spullen

Lang geleden dat ik echt geblogd heb. Soms heb je van die weken dat je weinig te vertellen hebt.
Ben druk geweest met techniekenworkshop (stempelen en inkt) en een workshop met sheets voor te bereiden. Is heel leuk geworden allemaal. Er zit altijd veel tijd in die voorbereidingen, maar het is wel de moeite waard.
N.a.v. de CHA, dat is een grote hobby beurs in USA, waar twee keer per jaar de nieuwe collectie voorgesteld wordt. En echt, het is kwijlen, zoveel moois komt er weer.
Heidi Swapp komt met een papier colletie. Gaaaaaf.
7 Gypsies, altijd mooi.
Elsie heeft weer een paar nieuwe lijnen.
En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan, ik zou zeggen, ga zelf even surfen. (en kwijlen). Dit gaat weer geld kosten, ben ik bang voor.
Nog even deze foto van Maxime, zeg nu eerlijk die vraagt toch om gescrapt te worden.



Dat zal ik ook zeker doen, er zal vast wel iets passends te krijgen zijn na de CHA.
Zo en nu ga ik lekker zitten met mijn nieuwe Scrapbookmagazine, die lag vandaag in de winkel.

Groetjes
Chantal