maandag 17 maart 2008

Hoog tijd om weer te bloggen.

Het is inderdaad hoog tijd om weer een keertje te bloggen. Ben een weekje ziek geweest, griep, hoesten, je kent het wel. Zo slap als een doek. Maar gelukkig ben ik weer helemaal beter. Want een mama die niet lekker is, is echt niet fijn.
Verder heb ik niet zoveel gescrapt. De LO van Bertil en Louis heb ik gemaakt, lijken ze niet op elkaar met dat korte haar. (mag alleen in de zomer hoor zo kort bij Louis) Het papier is van Rouge de Garance, bloemetjes van Prima en de knoopjes overal vandaan (vooral uit de knopendozen van mama en schoonmoeder.)
Gisteren heb ik voor het eerst met de "Paintables" van Prima Marketing gewerkt. Het is voorgedrukt papier zonder kleurtjes. (een soort aquarelpapier) het is de bedoeling dat je het zelf inkleurt. Ik heb hiervoor de Adirondack inkt van Ranger gebruikt. Het is heel erg tof om te doen, lekker ontspannend zo op een regenachtige zondagmiddag. Het is zeker voor herhaling vatbaar, en geen getreur, ze hebben weer een hele nieuwe collectie op de markt gebracht. Dat wordt weer kopen ...
Wat ik ook gekocht heb zijn de nieuwe stempels van Prima Marketing. Het zijn borders, maar heel sierlijke. Ik denk dat ik de tweede ook maar bestel, ze zijn zo gaaf. Mmmmm, misschien een leuk paascadeautje voor mezelf. (gekocht mij Scrap Amerika, is echt een aanrader als je iets in Amerika wilt bestellen!)
Nog even iets heel anders, ik hoor af en toe dat het niet mogelijk is om een berichtje achter te laten op mijn blog. Toch krijg ik er geregeld. Willen jullie even met zijn allen een berichtje achterlaten, ik mail jullie terug of het goed gegaan is. Alvast bedankt. Er staat nu wel een soort lettercode op mijn blog, dat heb ik erop gezet om spam tegen te gaan. Ik kreeg de laatste tijd wel spam op mijn blog, en dat is niet de bedoeling.

Groetjes
Chantal

zondag 2 maart 2008

C.D.


Ik ga zo een beetje van de ene scrap beroemdheid naar de andere.
Gisteren was ik bij Akkefietje in Eindhoven voor een XL crop. Dat wil zeggen workshops en scrappen van 9 tot 9.
En een van die workshops werd gegeven door niemand minder dan C.D. Muckosky. En het was in 1 woord geweldig. We hebben een drie uur durende workshop gekregen, waarin we een mini album gemaakt hebben. Hij is nog niet helemaal af, maar het wordt heel erg mooi in ieder geval. C.D. is een super leuke "teacher", echt een heel hartelijke meid. Voor wie haar niet kent, C.D. is een Canadese, ze scrapt nu ongeveer twee jaar, en is in 2006 "Scrapbooker of the year" geworden bij een wedstrijd van Creating Keepsakes. Tegenwoordig schrijft ze iedere maand een colum in dat tijdschrift. (er staat hiernaast een link naar haar blog)
Hierbij alvast wat foto's waar ik met Hanny en Irene opsta. Ik heb nog meer foto's, dus dat wordt weer scrappen!!
Verder hebben we nog een mini album gemaakt naar een idee van Karen Burniston, een LO met een uil en een roze mini album met plexi glas.
Dat was het weer een beetje, ik ga gauw verder dingtjes afmaken.



Groetjes
Chantal