zondag 27 juli 2008

Terug

Het zit er alweer op onze vakantie. We zijn twee weken in Drenthe geweest. Leuk, maar het weer viel een beetje tegen. Alhoewel, ik zette net even de foto's op de computer, en als ik ze bekijk lijkt het net of we constant mooi weer en zon gehad hebben. Maar dat was heus niet zo. Het was een kwestie van de camera bij de hand te hebben als de zon er even was. Wat was ik blij dat we niet in een tent of caravan zaten, maar wel in een huis. (aan het water, heerlijk). Ik heb best wat afgescrapt tijdens de buien, en dat waren er nogal wat.
Dinsdag alweer werken, mmmm de zin is ver te zoeken moet ik eerlijk zeggen.
Hier nog wat scrapwerkjes van de laatste tijd.

Groetjes
Chantal



woensdag 9 juli 2008

Een nieuwe


Afgelopen zaterdag heb ik voor mezelf een nieuwe camera gekocht. Het is een Nikon P80geworden. Wel een compacte, geen spiegelrefelex, maar een heel uitgebreide. Hij zoomt tot 18 keer, en dat is echt veel. Verder kan je een heleboel handmatig instellen, beetje zoals bij een spiegelreflex.
Nu nog de tijd vinden om er even echt mee te spelen. 'k heb al wel wat foto's gemaakt ermee en die zijn super.
En natuurlijk nog een paar LO'tjes die ik de laatste dagen gemaakt heb.

Groetjes
Chantal

vrijdag 4 juli 2008

Nog heel even

en dan hebben de kinderen eindelijk zomervakantie. Vanmiddag om 12 uur zijn ze vrij. En het wordt tijd, want ze zijn alle twee ontzettend moe de laatste paar weken. Ze kunnen het bed niet uit, maar vanochtend was toch anders, alle twee vrolijk voor zevenen op. (als ze maar niet denken dat ze zo vroeg op moeten in de vakantie)
Gisteren was er groepswissel. Dat wil zeggen dat ze een paar uur in de nieuwe groep mogen doorbrengen. Louis in groep 7 en Maxime naar groep 2. Gelukkig vonden ze het alle twee heel erg leuk.
Dinsdagavond nog beslist om een afscheidscadeautje te maken voor de juffen en de meester. Even snel drie mini albums in een metalen cd doosje gemaakt. Was weer een last minute actie, maar ja we zijn ook niet anders gewend hier. 't komt altijd goed zeg ik dan, maar volgend jaar begin ik eerder. Ja ja, je zult zien wie er volgend jaar weer zit te knutselen twee dagen voor het schooljaar afloopt.
Vanmiddag doen we dus allemaal leuke dingetjes. We beginnen met de vakantie te vieren bij de Mac Donalds. Maxime moet nog naar de kapper om de puntjes te knippen, even naar de bieb boeken halen voor we op vakantie gaan. En naar de boerderij om melk, yoghurt en vla.(want Maxime wilt koeien kijken)
Ik kan helaas geen LO'tje plaatsen deze keer, de kaartlezer is een beetje foetsie. Vraag me niet hoe zoiets kan, ik weet het ook niet.

groetjes
Chantal