zondag 19 april 2009

Ruimen

ja, gebrek aan plaats. Volgens mij hebben alle scrappers er last van. Ik ben dus aan het ruimen gegaan (je merkt er nog weinig van hoor eerlijk gezegd) Maar ik ga mijn Sizzix apparaat verkopen (soms is het een beetje teveel van het goede he, drie van die apparaten in huis) Hij is gebruikt, uiteraard, maar wel in goede staat. Ik doe er een paar stansjes bij, de convertor (heet dat zo? ik weet het niet meer) om sizzlit (dunne) mallen erdoorheen te halen zit er ook bij. Voor 25 euro mag hij weg. Komen wel nog de verzendkosten bij, of je moet hem ophalen. De koffie staat klaar.
En ik heb ook nog een Fiskars Shape Boss om mee te embossen, die doe ik ook weg, met alle mallen erbij. 15 euro kan hij de deur uit. Pas op, dit is niet die grote waar je in 1 keer een scrapvel op kunt leggen. Iets kleiner, ik heb er al wel scrapvellen mee geembost, moet je gewoon even het papier een stukkie opschuiven.
Ik zet dit eerst even op mijn blog, daarna op marktplaats. Laat maar weten of je intresse hebt.
Zo en nu ga ik strijken. Wat ligt er een boel was, er komt geen eind aan. Huishoudwerk is het meest ondankbare werk dat er bestaat denk ik. Als je klaar bent kan je weer opnieuw beginnen.
Het liefst zou ik in de tuin gaan wroeten (en onkruid eruit halen) maar ik heb me toch last van hooikoorts. Niet normaal. Dus ik blijf lekker binnen (met dat weer....) en ga heerlijk strijken. Wie gelooft dit??

Groetjes
Chantal

woensdag 15 april 2009

Terug

afgelopen weekend waren we in Belgie. En zoals gewoonlijk, van het een naar het ander gerend. Niks geen rust in dat soort weekends. Mijn broer werd 40 (geen idee of hij het leest, maar ja hij hoort ook bij de club van 40-plussers) en hij kreeg een verrassingsfeest. En wat voor feest. Heel erg leuk was het.
Intussen waren de kinderen bij een vriendin logeren. En die heeft een puppy, en ja hoor Maxime was bang. Zo ontzettend bang dat ze zat te bibberen op de bank. (tot ik haar even toesprak dat het afgelopen moest zijn) Uiteindelijk, viel het allemaal wel mee, en werd ze dikke vriendjes met het hondje.


is het geen schatje? 't hondje he.
Het nadeel van een lang weekend weg zijn is, dat je alle werk moet inhalen he. Ik ben al de hele dag bezig met wassen, strijken, boodschappen, zwemles enz. Heel leuk, maar niet echt.

Groetjes
Chantal

woensdag 8 april 2009

Te gek

Afgelopen zaterdag zijn we (Irene en ik) "even" naar de opening van Paper & Pictures geweest in Doorn. Wouw, wat een winkel zeg. Van het kleine gezellige overvolle winkeltje zijn ze verhuisd naar een supergrote gezellige overvolle winkel. Scrapspullen gecombineerd met allerlei frutsels voor in huis. Van kaarsjes naar bakvormen (van die hele chique, roze, neen niet gekocht, ik heb me beheerst, of was het geld toen al op??), servetjes, tafeltjes, kortom van alles en nog wat. Je kijkt je ogen uit. Gelukkig ligt Doorn een uur rijden van hieraf. Je zult er naast de deur wonen zeg. Kan je meteen het faillissement aanvragen.
Ik heb ook nog gescrapt, niet veel moet ik zeggen, ben druk met van alles en nog wat (vraag me niet waarmee, de dagen vliegen voorbij)



Deze heb ik gemaakt met een online crop op een forum. 'k vond het een leuke schets, dus heb ik maar een keer meegedaan. De LO hoort straks in het album van Normandie waar ik mee bezig ben.


Een "clean & simpel" LO'tje van Louis en zijn vondsten aan de Zeeuwse kust vorig jaar.

En nog eentje van Maxime bij de lammetjes dagen. De foto's zijn door Louis gemaakt. Niet mis voor een 11 jarige. Zou zoiets erfelijk zijn?

Ik heb er nog eentje gemaakt voor een secret scraplift van een Belgisch forum, maar die kan ik nog niet laten zien, het loopt nog. (neen Mich, ook hier laat ik hem niet zien, haha)

Groetjes
Chantal