donderdag 14 oktober 2010

Pink Ribbon Ladies Night

zoals beloofd, de details.
Wanneer? 27 oktober 2010
Hoe laat? vanaf half acht (19u30)
Waar? Bieb Westervoort (Dorpsplein 115, ingang naast het Kruidvat, eerste verdieping. Ga op de gezelligheid af...)
Wat? van alles en nog wat. Het is natuurlijk de bedoeling om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.
De eerste 100 dames (sorry heren, het is Ladies Night)die binnen komen krijgen een Goodie bag!!! Er worden loten verkocht en de prijzen zijn super!!!!!
Wie zijn er allemaal? Tupperware, bloemist, kapper, parfum, sierraden, Curves, en nog heel veel meer, maar ik verklap niet alles natuurlijk. O ja, er staat ook iemand die regelmatig scrapt...

Jullie komen toch ook?? Iedereen is welkom, dus kom op dames. Het wordt vast heel gezellig. Hoop jullie daar allemaal te zien.

Groetjes
Chantal

woensdag 6 oktober 2010

Das een goeie

Deze heb ik van Facebook gehaald, Marijke had het erop gezet.

Ik heb geen slanke taille en geen weight watcher armen, niet de billen van contrex en niet het gat van special K, maar wel een groot hart gelijk ne pot choco NUTTELLA. Ik veeg mijn broek aan iedereen die mij niet mag, hou jij van mij, klik dan eens bij mij en kopier deze tekst.

Echt iets voor mij, de eeuwige strijd tegen de kilo's.
Ik vond hem goed, jullie ook? kopieer hem dan.

Groetjes
Chantal

Oktober

Eerst en vooral oktober is "Pink Ribbon" maand. En natuurlijk doen ik daar aan mee. En niet alleen maar met een armbandje te kopen (die zijn by the way heel leuk voor een tientje) maar ik ga nog meer doen. Meer informatie volgt nog. Hou in ieder geval je agenda vrij op woensdag 27 oktober. (als je een beetje in de buurt woont wel te verstaan). Even een tipje van de sluier, het heeft uiteraard te maken met Pink Ribbon, maar ook met Curves en de bieb. Snappen jullie het nog een beetje?

Volgend weekend ga ik naar Belgie. Op zich niet zo bijzonder natuurlijk, ik kom er wel eens vaker. (maar nu ga ik alleen met de kids, papa heeft helaas wachtdienst.) Maar deze keer ga ik een technieken workshop geven, nl. bloemen maken. En hij is leeeeuuuuuuuuuk!!!!!!!!!! Ja echt. Want laten we eerlijk zijn, ze zijn leuk al die gekochte bloemen, maar ze kosten bakken vol geld.
Afgelopen weekend heb ik "zakjes gevuld", en tussendoor snel even een foto gemaakt van mijn tafel. Gelukkig heb ik een flinke tafel he.


Belgie bijt deze keer de spits af met de workshop, maar na de herfstvakantie kan hij hier in Nederland ook geboekt worden.

En verder. De tv ging kapot. Ben ik nu raar als ik zeg dat ik die tv helemaal niet mis. Ja zeker. Nou ja, na drie weken hebben we er toch maar weer een gekocht. We zaten natuurlijk niet helemaal zonder, er staan tv's op de slaapkamers, maar toch. En tegelijkertijd hebben we ook nieuwe meubels gekocht. Klein detail, ze worden morgenochtend om zeven uur (is zowat midden in de nacht he) geleverd. Ze hadden een foutje gemaakt met plannen, alleen, onze andere meubels staan er nog. Jullie snappen het wel he, beetje chaos in huize van de Kant.
Dus ik heb in de aanbieding een teakhouten koloniale salontafel. Wie o wie????



ik heb ook nog een grote grenen kast in de aanbieding, maar die heb ik nog niet op foto. Als je intresse hebt, mail of bel me maar even.

En nu ga ik verder zakjes vullen, want ik ben lang nog niet klaar.

Groetjes
Chantal