maandag 29 november 2010

Wat doe je als niks goed gaat??

Bloggen. Ja wat moet ik anders.
Het begon allemaal vanochtend. Of was het toch gisterenavond toen Bertil Milk en Fruit in mijn koffie goot. Vreemd smaakje hoor koffie met een "bananen touch".
Vanochtend liep alles op rolletjes tot ik een kop koffie wou maken voor mezelf. Het ligt aan de koffie geloof ik, ik kan maar beter aan de thee gaan. Toen liet ik de bak water van mijn Senseo op de grond stuiteren. Neen hij was niet leeg. Natuurlijk niet, zeker niet om zeven uur in de ochtend. Dus dweilen, het is al mijn hobby niet, en zeker niet om zeven uur.
Ok kids de deur uit, stond de auto nog niet onder de carport, dacht doe ik dat eerst even voor hij dichtvriest of onder een laag sneeuw staat. Start hij niet. Aan geen kanten. Dus maar de garage gebeld. Dacht die zullen misschien wel sneller zijn dan de ANWB. Niet dus. Andere sleutel geprobeerd, fijn ik heb al drie keer aan de telefoon gehangen met die mensen, ze komen..... hopelijk voor de middag. Ja dat hoop ik ook.
Dus mijn hele dag loopt in de soep. Ik zou gaan sporten, kan ik wel op de fiets, daar niet van (alhoewel dat lijkt op echt sporten hé in die kou op de fiets...) maar ik kan geen kant op, ik zit gewoon te wachten tot er iemand mij even op gang helpt. Gelukkig bedenk ik me vroeg in de ochtend die auto even de verplaatsen. Zal je gebeuren als je ergens op tijd moet zijn.
En of ik verder nog leuke dingen weet, neen echt niet. Het gaat sneeuwen en daar heb ik helemaal geen zin in. Die ellende is alleen leuk als je lekker thuis bent.
Ik denk dat ik maar ga strijken. Ook daar komt geen eind aan.

Groetjes
Chantal

woensdag 24 november 2010

Kijk eens wat ik heb

Een tijdje terug stond er op het blog van 2 scrapping ladies from the north een berichtje dat ze een give away hadden. Je moest een berichtje achter laten om het pakketje te kunnen winnen. Heb ik dus gedaan (ik doe overal aan mee hé, als het maar leuk is.) en ik heb gewonnen. Het lag gisteren in de brievenbus. Is het niet leuk? Magnolia papier, een heel vel super lieve stempeltjes, bloemen en kantjes. Ik werd helemaal blij toen ik het zag. Nogmaals bedankt Loes.




En verder. Volgende week komt mijn nieuwe kast. Aan de ene kant heb ik er wel zin in, maar aan de andere kant.... de hele boel staat hier nog hé. Ben mijn oude kast nog niet kwijt. Hij staat nu op marktplaats. Dus als iemand nog interesse heeft in een teakhouten kast, dit is hem.



Mail me even als je interesse hebt.


En ik heb nog heel af en toe ook wat gescrapt. Heel af en toe hoor. Moet er allen nog even foto's van maken. Maar hier is er alvast al eentje. Die heb ik een tijdje terug een keer een avondje bij mijn ouders thuis gemaakt. Ik had nl. een paar velletjes papier gekocht bij Tiny's in Kortrijk, maar verder had ik niks bij me, geen lintjes, bloemen, helemaal niks. Hij is dus heel basic gewoon met twee vellen papier gemaakt, ook wel eens leuk hoor "Back to Basic"



De andere LO's ga ik nog even op de foto zetten, maar nu eerst kasten leeghalen.
Groetjes
Chantal

vrijdag 5 november 2010

Tis stil hier

omdat ik maar half mail en internet heb.
we zijn nl. aan het overschakelen naar UPC. Leuk allemaal, en ik dacht vanochtend yes alles doet het, maar neen, ik ontvang nu mail, maar kan niks sturen. Fijn. Deze week ook al een hele dag (ja een hele dag....) zonder internet gezeten en zonder mail. En als ik ergens niet goed van wordt dan is het wel daarvan.

En verder, hebben jullie even?? Het is me weer het weekje hoor.
Louis is afgelopen dinsdag ondersteboven gereden op de fiets door een brommer. Gewoon op het fietspad naar school. Brommer wou fietsers inhalen en er kwam een tegenligger aan. Dus is hij volop in de rem gegaan, slim op een nat fietspad natuurlijk (hij had ook nog maar net zijn rijbewijs), en hij is uitgegleden en Louis en zijn vriend meegesleurd. Resultaat: Neus kapot, voorhoofd geschaafd (dat ziet er niet uit echt waar), fiets is waarschijnlijk total loss(frame is verbogen, welliswaar 3 mm, maar toch), bril kapot (niet meer te herstellen) broek gescheurd, en alles doet hem zeer. zijn knie, nek, alles is stijf. Je schrikt je helemaal rot natuurlijk als ze bellen dat ze een ongeluk gehad hebben. Gelukkig belde hij zelf, dat is al heel iets anders dan dat je hem niet hoort natuurlijk.
Dus nu is een kwestie van aansprakelijk stellen, verzekering bellen, expert bij de fiets laten komen, nieuwe bril kiezen, enz enz. Wat een gedoe zeg.

Dus aan scrappen ben ik helaas nog niet toegekomen deze week.
Morgen zit ik trouwens bij Tiny's in Kortrijk. Geef ik een demo en een workshopje kerstkaarten maken met DCWV papier. Dus als jullie in de buurt wonen, kom lekker langs.

Als iemand mij nodig heeft, je kunt mailen, als ik niet antwoord zal ik de mail waarschijnlijk niet ontvangen hebben. Of ik krijg er geen mail uit, kan ook nog he. Ja alles kan zeg maar. Je kunt me altijd bellen, maar ook dat kan wel verkeerd gaan, ik begreep dat we de 10e november helemaal niet bereikbaar zijn per telefoon. En als je me DAN nodig mocht hebben, ja een postduif misschien?? Of rooksignalen?? Of je komt gewoon langs, zet ik de koffie klaar.

Groetjes
Chantal