vrijdag 25 februari 2011

Ik weet het allemaal niet meer

Mijn abonnement van mijn GSM loopt volgende maand af. Dus ik MOET verlengen en WIL een nieuwe GSM. Dus ik zat even te surfen en ik weet het wel, ik wil een smartfone. Met alles erop en eraan (lees internet...)
Nu twijfel ik nog tussen twee. De iPhone4 en de Samsung Galaxy S. Twee, ongeveer, dezelfde toestellen. De ene heeft dit voor en de andere iets anders. Vanochtend maar even de stad ingegaan naar de Vodaphone winkel om de toestellen te zien.
En als ik eerlijk ben, ging ik volledig voor de iPhone4. Maar daar schijnt dan de antenne niet zo super van te zijn. Als je die telefoon (ja je kunt er ook mee bellen, geloof het of niet) in de hand hebt valt de ontvangst snel weg. Laat ik nou de enige op de wereld zijn die dat niet wist, nou ja zo keek die verkopen in ieder geval. En dan heb je die Galaxy, die mee plastiek aanvoelt, maar goede ontvangst heeft. En geen flits bij de camera. Nadeel van de iPhone is dat er een maand wachttijd is.
Wat is wijsheid he. Als jullie het weten, hoor ik het graag. Dus kom maar op met die reacties.

Groetjes
Chantal

dinsdag 15 februari 2011

Beetje stuk

Mijn 15 jaar oude keukenmachine is er gisteren mee opgehouden. Zo maar. Vorige week deed ie het nog gewoon. Terwijl ik net het schitterende idee had om milkshake te maken. Een ramp zal je denken, neen hoor ik het er gewoon de mixer ingezet en ik had ook milkshake.
Maar ik gebruik de keukenmachine best wel vaak. En niet alleen voor milkshake hoor.
Vandaag moest Bertil terug naar het ziekenhuis om zijn bloeddrukmeetkastje terug in te leveren, (ben blij dat dat ding weer weg kan hoor, de hele nacht om het uur een piep en gedoe.... helaas ben ik de enige die er last van had, Bert heeft er gewoon doorheen geslapen met dat ding om de arm die om het uur oppomp. Grrrr ikke niet dus)
Van daaruit zijn we even naar Zutphen gereden. En om toch even terug te komen op mijn keukenmachine, daar heb ik een paar winkels ingegaan en uiteindelijk kwamen we bij Cook en Co uit. Een echte kookwinkel, kwijl kwijl, wat ze daar allemaal voor leuks verkopen. En nu ben ik dus arm. Maaaaar, wel de trotse eigenaar van een Kenwood keukenmachine met alle toeters en bellen op. (die toeters en bellen zaten ook op mijn oude gebakje hoor)



Mooi he. Ik ben blij als een kind. Morgen ga ik lekker alles afwassen (heb nu even geen puf meer hoor) en de boel even uitproberen. 'k heb al een bos worteltjes gehaald om de rasp te testen. Je hoort het niet alleen milkshakes en smooties hoor. Ook gezonde groenten en sapjes.
Als jullie me zoeken, ik ben aan het spelen in de keuken.

Groetjes

woensdag 9 februari 2011

Even snel een update, terwijl ik eindelijk even achter de pc mag/kan.
Ja, met twee kinderen die Hyves ontdekt hebben en een man die thuis zit, kan je hier wel een lotje trekken voor je op de computer mag. Ik zei net tegen Bert, kan ik op internet met zo een mini laptopje, ja dat kan, wat wil je dan van laptopje? Antwoord, een roze. Blijven in ieder geval die kerels er van af.
Bertil ziet nog steeds dubbel. Bloeddruk was vanochtend goed, wel met medicijnen uiteraard. Nu is het toch weer afwachten, of het oog nog bijtrekt, kan maaaanden duren, of niet vanzelf goed komen. Dan is het nog op te lossen met een operatie, maar dat raden ze niet aan de eerste tijd. Dus een bril?? Waarschijnlijk wel, maar dat horen we vrijdag over een week. En zo niet, kunnen we nog altijd voor een chocolade bruine labrador gaan he.
Volgende week nog een 24 uurs meting van de bloeddruk. En dan over een maand weer bloed controleren. Zucht. Ik loop veel te vaak in het ziekenhuis. Maar hij voelt zich in ieder geval weer beter, alleen je kunt niet zo veel he met 1 oog. Lezen is niks natuurlijk, auto rijden kan ook niet. Beetje TV kijken, maar ja dat ben je ook snel beu.
Ik ben wel weer een beetje aan het scrappen gegaan afgelopen weekend. Niet dat het snel en vlot ging, maar ik heb wat gedaan. En ik was er echt aan toe om iets leuks te doen. Ik maak er snel even foto's van om te posten.

Groetjes
Chantal