woensdag 23 maart 2011

Voor jullie gaan denken

dat ik niet meer aan het scrappen ben. Jawel hoor. Ben heel druk aan het scrappen, maar soms vergeet ik gewoon om het allemaal op mijn blog te zetten.
Dus bij deze, ik val jullie maar weer even lastig met wat LO's






Nog allemaal winterfoto's.
En intussen ben ik ook nog (steeds) bezig met het album van Parijs wat ik voor Louis maak. 'k heb intussen al een pizzadoos vol met LO's.
Hier zijn er alvast een paar.







Groetjes
Chantal

maandag 21 maart 2011

uitverkoop

Voor alle mensen uit Westervoort, Arnhem en omgeving.
Er is een outlet/uitverkoop van 't Papierke dat vroeger in Westervoort een winkel had.
Het gaat door op woensdag 23 maart, vanaf 14 uur tot 16 uur, en vrijdag vanaf 18 uur tot 20 uur.
Ook wel handig is het adres natuurlijk: Prinsessestraat 11 te Arnhem.
Misschien vinden jullie het wel leuk om even langs te gaan, er zijn nog hele leuke spulletjes te koop voor hele lage prijzen.
Ik had in ieder geval een doos vol mee, maar ja waar ik ook kom.... jullie snappen het.

Groetjes
Chantal

zaterdag 12 maart 2011

Het leek wel lente hier vandaag. Heerlijk weer. Maar van korte duur, ik begreep dat het morgen alweer gaat regenen. Ach ja, kan ik wat strijk wegwerken. Is ook een keer nodig weer. En heel misschien even wat scrappen, misschien zeg ik hoor, gaat allemaal niet zo snel momenteel. Ben weer bezig met het boek over Parijs voor Louis. Hoe bedenk je het om zoveel foto's te maken he.
Maar de kaartjes voor de uitnodiging voor de Eerste Communie van Maxime zijn klaar. Op de tekst na, maar ach dat stelt niks voor natuurlijk.
Even terugkomen op het vorige berichtje, het is een iPhone geworden. En ik ben zo blij met mijn nieuwe speeltje. Ben er maar wat druk mee. En Louis is reuzeblij met mijn oude telefoontje. Haha, ik twee dagen tijd weet hij er meer van dan dat ik in twee jaar voor mekaar gekregen heb. Je kunt zelfs een foto bij je contacten zetten. Ik zei nog, kan niet kind, maar het kon dus wel.
Nou, 'k ga maar verder met de Moulin Rouge te scrappen, de inspiratie zit in mijn tenen.
Groetjes
Chantal