maandag 30 mei 2011

LO's

Het is heet, echt heet. Een beetje broeierig, zou best kunnen dat we onweer krijgen vanavond.
En omdat ik toch te warm heb om buiten te zitten (binnen is het veel lekkerder, moet je mij horen zeuren he), dacht ik ga een paar LO's op mijn blog zetten. de meeste zijn er die ik gemaakt heb voor de demo die ik laatst gegeven heb.














Voor al deze is de cuttlebug gebruikt.


Dit is er eentje die ik gemaakt heb met een heel mooi (lees: duur) vel van BG. Ooit gekregen van mijn moeder, altijd heel zuinig op geweest (lees: in de kast laten liggen)

Groetjes
Chantal

zondag 22 mei 2011

het is stil hier

want ik heb geen stem. Echt helemaal niks meer. Alleen een of ander raar piepje komt er nog uit. Ik loop eigenlijk al een week een beetje verkouden te zijn. Beetje, weet je wel, nog het een nog het ander. Maar afgelopen zaterdag had ik dus mijn demo met de Cuttlebug en heb ik de hele dag gepraat. Nu dat was volgens mij een beetje teveel van het goeie. Hoe later op de middag het werd, hoe minder er nog uitkwam. Gisteren was het helemaal niks, en vandaag niet beter. En dan te denken dat ik vanavond een workshop heb. Gelukkig heb ik het allemaal netjes uitgeschreven en zijn het geen beginners. Maar het is dus heel stil hier. Ja je moet eens twee kinderen tot orde roepen zonder stem. Ik kan proberen te schreeuwen maar dan komt er alleen een piepje uit en als ik daarbij nog boos kijk ook, liggen ze gewoon in een deuk. Daar gaat mijn gezag... Maar genoeg daarover.

Afgelopen zaterdag de demo dus. Foto's van de LO's volgen nog hoor.
Toen ik thuiskwam hadden Bertil en de kinderen een heerlijke BBQ geregeld. Nou ik was er wel aan toe hoor. Vooral aan dat wijntje erbij.
Kijk eens wat een heerlijk broodje mijn man gemaakt had als voorafje. Was heel erg lekker moet ik zeggen.



Vrijdag zijn we naar het circus geweest met de kinderen. Ook daar weer een boel foto's gemaakt natuurlijk.





En afgelopen woensdag hadden we het kinderfeestje van Maxime. Een heuse fotoshoot bij een fotograaf. En wat was dat leuk. En wat heb ik daar veel foto's van. En volgens mij komen er nog veel meer als ik eenmaal de foto's van haar heb. En eerlijk gezegd kan ik niet wachten.



Dit zijn een paar foto's van mezelf (wel met Bert zijn camera gemaakt hoor)
Jullie snappen het al he, er moet gescrapt worden in huize van de Kant. Nu nog tijd en puf vinden. Dat laatste nog het meest, want ik kan je wel vertellen als je geen stem heb wordt je er wel heel moe van hoor. En als nu nog 1 iemand "wat zeg je" zegt ga ik meppen, echt waar.

Groetjes
Chantal

maandag 16 mei 2011

Zaterdag werd ze acht. ACHT!!! Het lijkt wel gisteren dat ik zo een ieniemini baby'tje had. Jeetje gaat dat allemaal snel he.
Veel hebben we er niet aan gedaan aan haar verjaardag. Zingen, ja wilden we wel maar om zeven uur stond ze al naast ons bed om te vragen wanneer de cadeautjes kwamen. (die draak....) 's avonds zijn we naar het pannekoekenhuis gegaan, om er toch even een feestje van te maken.




Zondag deed ze haar Eerste Communie. En toen was het echt feest. We vierden nl. haar verjaardag en communie in 1 keer. Iedereen was er voor haar, eerst in de kerk, want daar gaat het toch om tenslotte, en daarna thuis.
Ze had de haren in de krul, haar nieuwe jurk aan, zilveren schoentjes, nageltjes gelakt (alleen een glansje hoor, geen gekke kleuren). Ze zag er zo mooi uit (zegt iedere moeder natuurlijk, maar toch)
En ze kreeg cadeautjes, niet normaal zo verwend is ze. Een step, een tv/dvd, een horloge, boeken, een kinderbijbel, knutsels, een sleutelhanger, lekkere geurtjes en nog veel meer.




Ze heeft in ieder geval een super dag gehad.

Groetjes
Chantal

woensdag 11 mei 2011

Ooo, ik schaam me diep

zo lang geleden dat ik nog iets op mijn blog gezet heb.
De meivakantie zit er ook al weer op. Eerste week moest Louis nog naar school, Maxje wel al thuis. Heerlijk een dagje stad gedaan met haar, shoppen vindt ze leuk hoor. haha van wie heeft ze dat toch?
De tweede week nog ons nichtje en neefje op bezoek gehad, kwamen een nachtje logeren. En toen ging het hele feestcommitee mee naar oma. Ze waren even thuis om naar de kapper te gaan en dan weer gauw terug. Was een lekker relaxt weekje moet ik zeggen.
En dan het scrappen en knutselen, ik zit niet stil hoor. 'k heb ontzettend veel gescrapt en kaartjes gemaakt. Helaas kan ik nog niks laten zien. Op 21 mei sta ik nl. te demonstreren bij Lavendel in Raalte. Dus kom je uit de buurt, of ben je daar ergens op vakantie, kom even langs. Wat ik ga doen, een demo met de nieuwe Cuttlebug. Heel erg leuk. Mooie stansjes van Marianne Design, Nellie, BG papier (word ik altijd blij van he.)
En verder heel druk met een bijna jarige. Aanstaande zaterdag wordt Maxime 8 jaar, en zondag doet ze haar Eerste Communie. Moet gevierd worden natuurlijk. Dus een boel visite aankomend weekend. Dat betekent ook een boel boodschappen en voorbereidingen. Vanmiddag wordt er al getrakteerd op ballet, en maandag op school, dinsdag op de BSO en woensdag kinderfeestje. Heel leuk hoor maar dan ben ik wel klaar denk ik.
Maar ik ga nu verder, nog een boel te doen hier.
Groetjes
Chantal