dinsdag 26 juli 2011

Ik ben er weer.

ja de vakantie zit er al op bij ons. Gaat dat snel he.



Maandagmiddag kwamen we thuis, eerst waren we nog even zwemmen met de kinderen, en dan hup naar huis. Dus wat doe je dan, wassen he. nou ja dat dacht ik ook, eerste was erin, en.... dit zit er nog steeds in. Het deurtje gaat niet meer open. Wat we ook proberen er is geen beweging in te krijgen. Dat schiet ook niet op natuurlijk, en ik zie die berg was alleen maar groeien. Gelukkig komt er vandaag een monteur langs (waarom denken jullie dat ik hier zit te bloggen voor half negen, aangekleed en wel, op mijn vrije dag??) Tussen acht en zes, fijn zit je de hele dag thuis als ik de laatste op de route ben. Dus dacht ik, eerste even mijn blog bijwerken, bakkie koffie erbij, het is nog stil boven, wat een rust zeg.
En verder, ik heb weer veel foto's gemaakt. Ik hoor jullie denken, "niks nieuws". En ik heb veel gelezen, zes boeken geloof ik. Ja als het regent kan je lezen en als het warm is ook he, lekker in de zon. Ben ook al druk bezig met mijn vakantieboekje. Het wordt een mini dit jaar (ja vorige vakantie moet ook nog...) Of ik er alles inkrijg weet ik niet. Gisteren even de foto's naar de Hema gestuurd om af te drukken (hebben ze daar geen 9x13cm meer, schande, is zo makkelijk in een mini album)
En dan heb ik in september nog een demo bij Kars. Cricut. Ik heb momenteel vier cricuts in huis (inclusief mijn eigen gebakje he). Heel leuk, maar een boel werk zit er aan te komen. En.... ik moet ook de Gypsie gaan demonstreren. O wat erg... haha, neen hoor, het is een leuk speeltje.
En nu ga ik aan het werk, er is meer te doen dan alleen de was he.
Tot gauw
Groetjes
Chantal

zaterdag 23 juli 2011

weet je wat ik aan het doen ben

juist scrappen. Het is er wel het weer voor. (en ja, ik heb wat meegenomen....) Ik zal nog nooit zo snel een vakantie album klaar hebben. Het is een aanrader voor iedereen die in het regenachtige Nederland of Belgie blijven. Een schoendoos vol is voldoende echt waar, dan scrap je weer zoals het bedoelt is. En niet met allerlei frutsels die veel geld kosten, maar puur basic.
See you
Chantal