donderdag 19 juli 2007

We zijn er weer.

De vakantie zit er weer op. Veel te kort natuurlijk. We waren twee weekjes in Duitsland bij de Moezel. Heel erg leuk. We zouden eigenlijk al vrijdag naar huis gaan, maar het weer werd steeds beter, dus hebben we maar een paar daagjes bijgeboekt. En daar kregen we geen spijt van.
En, ik weet het, ik had mezelf plechtig beloofd om niet weer zoveel foto's te maken. Jullie snappen het al zeker, .... juist, het zijn er weer veel, heel veel. Dat wordt dus weer scrappen!!!!!!!!
En verder, ik ben weer een soort taxibedrijf dat kinderen brengt en haalt op verschillende logeeradressen. Morgen (even) Louis naar Belgie brengen (ja, hij is al thuis sinds vanavond), hij gaat eerst logeren bij pepe en meme (dat zijn de Belgische opa en oma voor de Nederlanders onder ons) en dan gaat ie nog een paar dagen bij mijn broer. En wat ie dan gaat doen, .... ik ben stikjaloers, hij gaat naar Disneyland. (en ikke mag nie mee, snik) Het is toch ook wat he, ik helemaal Disney verslaafd moet thuis blijven. Dat kind word superverwend met zo een tante en nonkel (=oom, ik vertaal het maar even)
Dus het enige wat ik momenteel doe, is wassen, strijken, koffers uitpakken en inpakken en rijden. Er zijn leukere dingen.(naar Disneyland gaan bijvoorbeeld)


Groetjes
Chantal

Geen opmerkingen: