maandag 17 maart 2008

Hoog tijd om weer te bloggen.

Het is inderdaad hoog tijd om weer een keertje te bloggen. Ben een weekje ziek geweest, griep, hoesten, je kent het wel. Zo slap als een doek. Maar gelukkig ben ik weer helemaal beter. Want een mama die niet lekker is, is echt niet fijn.
Verder heb ik niet zoveel gescrapt. De LO van Bertil en Louis heb ik gemaakt, lijken ze niet op elkaar met dat korte haar. (mag alleen in de zomer hoor zo kort bij Louis) Het papier is van Rouge de Garance, bloemetjes van Prima en de knoopjes overal vandaan (vooral uit de knopendozen van mama en schoonmoeder.)
Gisteren heb ik voor het eerst met de "Paintables" van Prima Marketing gewerkt. Het is voorgedrukt papier zonder kleurtjes. (een soort aquarelpapier) het is de bedoeling dat je het zelf inkleurt. Ik heb hiervoor de Adirondack inkt van Ranger gebruikt. Het is heel erg tof om te doen, lekker ontspannend zo op een regenachtige zondagmiddag. Het is zeker voor herhaling vatbaar, en geen getreur, ze hebben weer een hele nieuwe collectie op de markt gebracht. Dat wordt weer kopen ...
Wat ik ook gekocht heb zijn de nieuwe stempels van Prima Marketing. Het zijn borders, maar heel sierlijke. Ik denk dat ik de tweede ook maar bestel, ze zijn zo gaaf. Mmmmm, misschien een leuk paascadeautje voor mezelf. (gekocht mij Scrap Amerika, is echt een aanrader als je iets in Amerika wilt bestellen!)
Nog even iets heel anders, ik hoor af en toe dat het niet mogelijk is om een berichtje achter te laten op mijn blog. Toch krijg ik er geregeld. Willen jullie even met zijn allen een berichtje achterlaten, ik mail jullie terug of het goed gegaan is. Alvast bedankt. Er staat nu wel een soort lettercode op mijn blog, dat heb ik erop gezet om spam tegen te gaan. Ik kreeg de laatste tijd wel spam op mijn blog, en dat is niet de bedoeling.

Groetjes
Chantal

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hey Chantal,
berichtje van Irene hier; wat is een paarcadeautje?
Groetjes

Lydia Creatief zei

Hoi Chantal,

Het is met gelukt om te reageren hoor, maar dat lukte mij de vorige keren ook al. Fijn weer wat van je te horen.

Gr. Lydia

ULLA zei

It´s lowley...

Caroline van Scrap2be zei

Hopelijk ben je er weer helemaal bovenop. Ik ben benieuwd naar je gebruik van de paintables. Ik heb hier het vel met de bolletjes liggen, heel erg leuk! Maar ik moet het nog gebruiken, heb al een tijdje niet meer gescrapt, ben bezig met mijn stempels, misschien dat ik beide wel eens combineer morgen of zo!