donderdag 15 mei 2008

Beetje hectisch hier

Nogal.
Vorige week een heerlijk weekje in Friesland doorgebracht. We waren 12,5 jaar getrouwd. Super huisje gehuurd op een Landal park. Het weer, ja dat was natuurlijk geweldig. We hebben veel leuke dingen gedaan, Pieterburen, Schiermonnikoog, Dokkum, enz. Honderden foto's gemaakt (hoe kan het ook anders, er moet toch gescrapt worden of niet soms)
En dan kom je terug, en heb je eigenlijk zo een beetje zomervakantiegevoel en helemaal geen zin om te gaan werken. Maar ja that's life, we moeten gewoon weer aan de bak.
Gisteren was Maxime jarig. Vijf alweer. Het is net alsof het gisteren was dat ik zo een klein baby'tje vast hield. Eerst op school het feestje gevierd en 's middags haar eerste kinderfeestje. Gelukkig was het mooi weer en konden de dames naar buiten. En mama, die is gesloopt en niet zo een klein beetje. Zondag vieren we de verjaardag voor de familie en de vrienden en dan zijn we weer klaar. oef.
Ik ga eten klaar maken, groetjes, de foto's volgen nog.

Chantal

PS, ik heb nog een vraagje voor Veerle, die laatst een reactie plaatste op mijn blog. Waar woon jij ergens???

2 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Wat vliegt de tijd, he! Ik zie ook dat je weer erg leuke lo's gemaakt hebt, zeker die met het prima papier! Ik kan me voorstellen dat je blij was met de aquarelpotloden en je hebt ze al goed gebruikt, heel erg mooi!

Lydia Creatief zei

Hoi Chantal,

Dubbel gefeliciteerd. Lekkere week gehad dus. En tja, het kan niet eeuwig feest zijn.
Gauw die foto's scrappen en lekker nagenieten.

Gr. Lydia

enne......zoek je de Veerle uit Belgie?