maandag 4 januari 2010

Rust in de tent

dacht ik....
Ik dacht, kinderen naar school, papa werken, mama rust. Boodschapje doen, strijkje doen, beetje ruimen, beetje scrappen. Maar ja ik kan zulke dingen wel van te voor gaan denken, en dan komt er niks van he. Eerst Louis ziek, de hele kerstvakantie eigenlijk zo een beetje gehoest. Siroopje (en ik kan je zeggen voor je een siroopje hebt waar geen noot of kokos in zit dan ben je wel EVEN verder hoor), pilletje, kuurtje, pufje. Niks helpt om kort te zijn.
Sinds een paar dagen (en vooral nachten) Maxime aan de hoest. Vannacht om 12 uur was ze nog altijd aan het hoesten en proesten. Dus vandaag maar lekker thuis gehouden. Bij de dokter langs gegaan. Verder niks ernstigs aan de hand gelukkig, alleen dat hoesten. Dus ook maar een siroopje. En nu maar hopen dat ze vannacht slaapt (en ik dus ook)
En scrappen, ik had me toch een plannen voor de kerstvakantie. Ik zou mijn boek van onze vakantie in Denemarken afwerken, ik zou mijn workshop voorbereiden en ik zou voor Kars aan het werk gaan. En wat heb ik gedaan, juist drie keer niks. Gewoon geen zin, geen puf (komt door de slechte nachten, laat ons het daar maar op houden) en geen inspiratie. En wat ik gemaakt heb, kan ik nog niet laten zien, want dat is voor de beurs.
ik ga weer verder met ziek kindje verzorgen (lees: honger, dorst, nog een broodje, weer dorst, ik lust wel thee, filmpje aan, enz. enz.)

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Arme Chantal, denk je wel aan jezelf. Zieke kindjes zijn heel zielig maar kunnen ook heel veeleisend zijn en verwachten dat je de hele tijd voor ze klaar staat. Ik hoop dat de boel weer snel opknapt en dat je dan weer lekker kunt scrappen.
groetjes
Irene

Mireille zei

oh boy! Heel veel sterkte!!