maandag 18 juni 2007

Scrap a little sunshine


Misschien hebben jullie er al wel wat over gehoord of gelezen.
Een tijdje terug heeft Gerry van der Velden een project opgezet. Het gaat erom om zoveel mogelijk mini albums te scrappen voor kinderen die kanker hebben. (Gerry is zelf ex-kanker patiƫnt, dus ze weet waarover ze praat.) Gerry heeft een blog gemaakt: www.scrapalittlesunshine.blogspot.com
Daarop kan je het hele verhaal lezen, voorbeelden kijken van reeds gemaakte boekjes en reageren op de berichten.
De bedoeling is dat we mini albums gaan maken van 15 x 15 cm (ongeveer) met zoveel mogelijk vakjes en flapjes (minimum 5), zodat de kinderen daar zelf foto’s, briefjes en andere leuke dingetjes in kunnen bewaren. Het hoeven geen ingewikkelde constructies te worden, maar wel leuk en vrolijk. Zo kunnen we die kindjes, al was het maar heel even, toch een leuke tijd bezorgen. Want daar draait het tenslotte allemaal om. De kinderen.
Zowat heel scrappend Nederland, doet mee aan die initiatief. Dus ik zat te denken, we kunnen toch niet achter blijven hier in Westervoort en omstreken.
Wat gaan wij doen? Scrappen natuurlijk. En niet 1 zo een boekje, neen we gaan er veel maken.
Alle vaste scrappers, vrienden en kennissen hebben al mail ontvangen over hoe we dit gaan aanpakken. Voor diegene die nog geen mail ontvangen hebben en wel geintresseerd zijn, laat even een berichtje achter.
De bijgevoegde LO is trouwens van Gerry zelf.


Groetjes en laat zeker wat van je horen.

Chantal

2 opmerkingen:

Berna zei

Een leuk initiatief en ik wil wel een avondje miniboekjes scrappen. Misschien kunnen we nog voor de vakantie wat doen? anders daarna een keer.

ingrid s zei

hoi chantal.. het ziet er geweldig uit . heel leuk om te lezen . doe zeker mee met de mini boekjes . super initiatief....

fijn weekend
ingrid