zondag 20 januari 2008

Ritme

nu pas begin ik weer een beetje in het gewone ritme te komen. Kids naar school, zwemles, werken en weer scrappen.
Helaas kan ik geen foto's laten zien van dat laatste, onze kaartlezer ligt eruit. Hij gaf nogal een rare storing. Maar de foto's volgen nog.
Gisteren begonnen met Maxime haar kamer op te knappen. Heel erg leuke spulletjes had ze gekregen van haar vriendinnetje die ook een nieuwe kamer kreeg. En het was roze en het waren prinsessen, helemaal goed dus. Gisteren hebben we ook voor het eerst behangen. Nou ja, als je een band plakken behangen kunt noemen. Maar hij zit erop, een K3 band, en ja vanochtend zat ie er nog steeds op, zal wel goed zijn dus. Vandaag nog even het laatste opruim- en inrichtwerk doen, en dan is die kamer klaar. De gordijnen laat ik maar aan mijn moeder over. Laat ik me daar maar niet aan wagen.
Zo en nu ga ik snert aanzetten, het is er echt het weer voor vind ik. En voor de Belgen onder ons, snert is Hollandse erwtensoep. Heel erg lekker.


Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Caroline van Scrap2be zei

Klinkt leuk, Chantal!

scrappyToo ~Veerle zei

Hmm, Hollandse erwtensoep...is die dan anders dan onze Belgische?
Heb mijn eigen ervaringen van mijn Nederlandse scrappers en hun recepten met soep dus vond het wel leuk geschreven...Hollandse erwtensoep ;-)

Grts,
Veerle

Chantal van de Kant zei

De soep is in ieder geval anders dan de erwtensoep die mijn moeder maakt. Hier gebruiken ze spliterwten, mijn moeder doet het met gewone erwtjes. Hier gaat er ook spek en rookworst in.

groetjes
Chantal