vrijdag 4 juli 2008

Nog heel even

en dan hebben de kinderen eindelijk zomervakantie. Vanmiddag om 12 uur zijn ze vrij. En het wordt tijd, want ze zijn alle twee ontzettend moe de laatste paar weken. Ze kunnen het bed niet uit, maar vanochtend was toch anders, alle twee vrolijk voor zevenen op. (als ze maar niet denken dat ze zo vroeg op moeten in de vakantie)
Gisteren was er groepswissel. Dat wil zeggen dat ze een paar uur in de nieuwe groep mogen doorbrengen. Louis in groep 7 en Maxime naar groep 2. Gelukkig vonden ze het alle twee heel erg leuk.
Dinsdagavond nog beslist om een afscheidscadeautje te maken voor de juffen en de meester. Even snel drie mini albums in een metalen cd doosje gemaakt. Was weer een last minute actie, maar ja we zijn ook niet anders gewend hier. 't komt altijd goed zeg ik dan, maar volgend jaar begin ik eerder. Ja ja, je zult zien wie er volgend jaar weer zit te knutselen twee dagen voor het schooljaar afloopt.
Vanmiddag doen we dus allemaal leuke dingetjes. We beginnen met de vakantie te vieren bij de Mac Donalds. Maxime moet nog naar de kapper om de puntjes te knippen, even naar de bieb boeken halen voor we op vakantie gaan. En naar de boerderij om melk, yoghurt en vla.(want Maxime wilt koeien kijken)
Ik kan helaas geen LO'tje plaatsen deze keer, de kaartlezer is een beetje foetsie. Vraag me niet hoe zoiets kan, ik weet het ook niet.

groetjes
Chantal

1 opmerking:

scrappyToo ~Veerle zei

Ik zou zeggen: geniet er maar van en hopelijk is de zon ook van de partij in de vakantie!