woensdag 25 juni 2008

Au !!!!!!!

Vanmiddag moet mijn verstandskies eruit getrokken worden. Voor de Belgen, dat is mijne wijsheidstand.
Ik had eigenlijk een afspraak in augustus, maar gisteren kreeg ik in een keer zo een zeer, dacht ik ga maar even bellen. 'k wou het dan eigenlijk wel voor de vakantie gedaan hebben. Dus kon ik meteen vanmiddag. (ik dacht wel "dat is rap", maar ja dan kan je er ook niet teveel over nadenken)
Afgelopen dagen nog een beetje gescrapt.(ik zou eens een paar dagen niet scrappen...) Vooral die eerste vind ikzelf heel erg leuk, niet bijzonder om de LO en de spullen die erop zitten, maar om het verhaal dat erachter zit. We waren in de meivakantie in Friesland, en we waren een dagje met de boot naar de waddeneilanden geweest. Geen badpakken en schone kleren meer natuurlijk, want wie had gedacht dat het zo warm zou zijn. Dus de kinderen mochten pootje baden, ik riep nog alleen de voetjes. Dus Maxime dartelt naar de zee toe, staarten in de wind, kort rokje, mooi shirtje (ja zelf uitgezocht. ze staat al een tijdje in het water en plots stapt ze in een kuil en gaat helemaal kopje onder. Alles nat van kop tot teen. Staarten uitgezakt, kleren plakten aan haar, schouders naar beneden, en de snoet.... ik heb helemaal dubbel gelegen van het lachen.
En wat denk je als zij een beetje droog begint te worden, gaat Louis onderuit. Dus wordt vervolgd....


Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

pera zei

hoi chantal hoe is het met je
hebje het met de kies overleefd.
je hebt hem toch wel op de foto gezet he kun je er weer iets van scrappen is wel orgineel dan
groetjes petra

pruts zei

hihi leuk verhaal over het natte uitstapje.
mooie lo's !!!

scrapalicious zei

haha!! dat verhaal over natte staartjes ken ik ook!!! maar dan niet in een kuil hier... eerder omdat het veel leuker is een waterpistool naar jezelf te richten dan naar iemand anders...
mooie lo's!!!
geniet van de vakantie!