maandag 19 oktober 2009

Tis weer het weekje

Het zou ook eens een weekje rustig kunnen zijn hier.
Vandaag moest Louis om half elf bij de allergoloog zijn voor de uitslagen van de testen. Wat er uit kwam was zo ongeveer een beetje hetzelfde als een paar jaar geleden. Boompollen iets heftiger, graspollen iets minder, maar dat kan aan de periode van het jaar liggen. Noten en appels, pinda komt er ook uit (gelukkig in de mindere mate, het is niet zo dat ie in shock gaat van pinda, wel heftige uitslag, jeuk enz.) maar daar moet dan nog een keer bloed voor geprikt worden. Doen we woensdagmiddag maar. Kan het manneke nu weer naar school.
Vanmiddag hebben we extra zwemles. Ook zo een verhaal apart hier. Mevrouw zit op zwemles. Al sinds december 2007. Voor het A diploma (ik praat al niet meer over B)
Maar ze durft niet door het gat te zwemmen, en laat dan nu net een van die dingen zijn die ze moet doen. Maar ja, voor de rest maakt ze er ook een potje van. Overal heeft ze aandacht voor, behalve voor de les. (ja de meester is wel heel leuk, ze is 6!!!!) OK vorige week maar weer een gesprekje gehad met die man. Om kort te gaan, ze krijgt nu extra les. Zit ik behalve op woensdag nu ook op maandag in het zwembad. Nu maar hopen dat het beter gaat als ze in een klein groepje zit (en dat hij haar echt een schop onder de kont verkoopt als ze weer denkt er een boeltje van te maken)
Scrappen. Kom ik bijna niet aan toe momenteel. Moet nog een boel doen voor we op vakantie kunnen. Gisteren wel al heel veel weg gestreken, maar ik denk dat er nog een was of drie moet gebeuren.
Ik heb wel wat gedaan hoor, anders kom ik helemaal niet aan shoppen toe. Ik denk dat ik toch maar een beetje papier en zo meeneem, het zijn toch lekker lange avonden momenteel, kan ik mooi daar nog wat scrappen.39 Gewoon Max zoals ze is.40 Eentje met flink wat journaling. Over zwemmen, leuk zwemmen....


41 ons wipkipje


42 nog eentje voor het Denemarken boek.


43 de haven op zijn Deens. Spaar je weer een E, die je altijd en overal tekort hebt in een alfabetje. Ideetje van Bert. Goed hé.


44 en de laatste over mijn verslaafde kinderen. Ja ze hebben het van geen vreemde hé, met een fototoestel om de nek lopen.

Zagen jullie dat ik op weg ben naar de helft. Nog even volhouden.
Afgelopen weekend heb ik wel wat ponsen en zo gekocht voor de crops en workshops. Moest hé. Ja als er 40% korting vanaf gaat moet het hé. Echt niet voor mezelf hoor.

Doeg
Chantal

1 opmerking:

Mich zei

En jij maar zeggen dat je layouts niet vooruit gaan? God, ik wou dat ik in hetzelfde tempo als jou kon scrappen !!! Mooie werkjes allemaal !