vrijdag 30 oktober 2009

We zijn er weer.

De kinderen hadden herfstvakantie, en we zijn een weekje richting Limburg geweest. Een heerlijk weekje uit in het Landal park Aerwinkel. Een kilometer of tien onder Roermond (van hieraf gezien dan hé) Een klein park, heerlijk rustig dus. En wat is Limburg leuk zeg. Ik was er nog nooit geweest, maar het is zeker een aanrader.

Ons huisje, ik vind het net zo een kabouterhuisje.


Ons huisdier, een eekhoorntje. Hij kwam geregeld het vogelhuisje leegeten.


Wat hebben we allemaal gedaan in dat weekje?
Het Gaia park in Kerkrade (kwam ik nog een scrapper tegen, ben je zover van huis en kom je elkaar nog tegen, grappig hè. Ik zou het dus ook niet in mijn hoofd moeten halen om stiekem een paar vellen papier te kopen hè. 'k zou meteen betrapt zijn.) Hele leuke dierentuin.


wat een droppie hè.

Het Continium museum. Leuk met kids, kunnen ze lekker actief bezig zijn. Was ook in Kerkrade.

Shoppen in België. Lachen, ik voelde me meteen thuis, een Casa, Leonidas, Standaard boekhandel... Heerlijk toch. Maaseik is een mooi stadje, niet zo groot wel heel leuk.
Het drielandenpunt. in anderhalve seconde loop je van Nederland naar Duitsland en weer naar België.

En vandaag zijn we nog wezen zwemmen in een ander Landal park, nl. Lommerberg in Reuver. Daar kwamen ze zowat langs, en die hebben zo een tropisch bad. Nou ja de temperatuur van het grootste bad, was alles behalve tropisch hoor. Het kleinere en buitenbad was wel lekker warm. Maar ja, ik ben dan ook niet zo een zwemmer, ik heb dat algauw bekeken. Maar de kinderen hebben een superdag gehad.
En zoals jullie kunnen zien, ik kan wel weer een boek vullen hoor. Daar zal het niet aan liggen om aan die honderd LO's te komen. Alleen in het zwembad al had ik over de 400 foto's. Ja dat krijg je hé als je dat ding op continu zet. Laten er dan 100 goeie tussen zitten, ben ik blij. Is zeker mooi met spelende kinderen (en papa's), krijg je een hele rij foto's na mekaar. ik weet zeker dat ik daar wel iets mee ga doen. (de Hema zal weer blij zijn als ik de foto's aanlever, of in de stress schieten, kan ook)

Ik heb ook nog wat gescrapt op vakantie. Niet helemaal af, moet hier en daar nog een titel gemaakt worden, of een bloemetje erbij. Maar het begin is er.
En of ik die 100 haal voor de Kreadoe. ik denk het niet hoor. Denk niet dat ik al op de helft ben, is best goed, maar niet genoeg. Maar we zien wel.

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Anoniem zei

Hoi Chantal, wat ziet je blog er gezellig uit met die herfstkleurtjes en die mooie paddestoel. Zeg eens eerlijk, je was toch niet van plan geweest stiekem scrapspulletjes te kopen in Limburg he? (grapje ik geloof niet dat je dat zou doen hoor). Leuk die zwembadfoto's. Tot woensdag, groetjes Irene