donderdag 19 november 2009

Kerstmuziek

Als ik iets leuk vind zijn het wel kerstliedjes en kerstfilms. En op Skyradio (via de computer, niet op de radio) hebben ze non-stop kerstmuziek. Jullie snappen het al, ik zit mijn blog bij te werken met een deuntje Rudolph the Red Nosed Reindeer op de achtergrond. Heerlijk he. Zal al blij zijn als ik de boom weer kan optuigen (ik hoor Bertil nu al zuchten)
Een week niet geblogd, heel wat in te halen dus.
Laten we beginnen waar we vorige week gestopt zijn, The Night of the Proms in het Gelredome in Arnhem. Wat was het mooi zeg. Heerlijk meeblèren met Roxette (niemand die het merkt hé als je die hoogste noot niet haalt...). OMD was geweldig, nog steeds. En Toots Thielemans, zo mooi, ik was gewoon trots om een Belg te zijn. Hieronder op de foto (die ik van de officiële site heb trouwens) staat ie samen met John Miles.Het is zeker iets dat voor herhaling vatbaar is als ze weer een keer richting Arnhem komen.

Zaterdag zijn Irene en ik naar de Krea Doe geweest in Utrecht. Wat een drukte in die trein zeg. Heb je eerste klas tickets, kan je amper erin, laat staan zitten. Maar ja we zijn er geraakt. Op het station zijn we meteen goed begonnen bij Starbucks. Wat is dat lekker zeg (niet Sonja proof ben ik bang voor) Ik heb een foto genomen van mijn heerlijke chocolademelk met hazelnoot en flink veel slagroom. Maar ja die staat op mijn telefoon. Er moet vast wel ergens een kabeltje zijn die ik kan verbinden met de computer, en er is ook zo iets als Blue Tooth, maar vraag me niet hoe zoiets werkt. (Ben aardig blond op dat gebied.) Maar er is een foto, laten we het daar bij houden.
Er waren weer leuke dingen, maar niet veel nieuws vond ik. Heb wel de cuttlebug gekocht bij Petra. Is trouwens een heel leuke nieuwe webwinkel in Wehl. (www.typischpeetz.nl) Zeker de moeite waard om er eens naar toe te surfen, want de verzendkosten binnen Nederland zijn heel gunstig.
Maar we gaan weer naar de Krea Doe (ik val een beetje van de hak op de tak of lijkt dat maar zo) Ik heb dus voor mijn doen niet zo veel gekocht, klein beetje papier maar voor de winter (en nu maar hopen dat het gaat sneeuwen, het papier heb ik al). Een paar ponsen om bloemen te maken en meteen te embossen. Dacht dat ze van Nellie Snellen waren. Heel leuk. Een paar stempeltjes, maar ja dat is niet raar he, ik zou eens een keer thuis komen zonder stempel.

En dan dinsdag, bedacht ik me ineens dat ik nog de foto's had van mijn moeder haar verjaardag afgelopen september (ik schaam me diep, maar sindsdien ben ik nog niet in Kortrijk geweest). Maar om die foto's nu zo te geven, doe je niet he. Neen dan bedenk je dinsdagavond om negen uur ('s avonds natuurlijk) dat je daar een boekje van gaat maken. (waarom houdt niemand me tegen als ik dat soort invallen krijg?)
Maar het is klaar, beetje stressen, maar ik heb het voor mekaar.
Hier komt ie.

Ik geloof dat de foto's nu een beetje verkeerd geuploaded zijn, maar ja jullie snappen het vast wel, de laatste is de voorpagina. Dit boekje telt toch voor vier LO's vind ik, dus 58, 59,60 en 61.
En uiteraard ga ik gewoon door met tellen voor de 100 (heb stiekem dan wel ietsje gekocht afgelopen zaterdag, maar ik ga gewoon door met spullen opmaken, en af en toe iet kopen...)

Verder heb ik nog een paar LO's liggen, maar die plaats ik dan wel volgende week weer een keertje.
Nu ga ik gauw de laarzen van Maxime halen bij de schoenmaker. Ritsen kapot. Dat wil natuurlijk wel lukken he, zoals ze dat doet. 17,50 euro per rits!!!!!!!! Maar ja, daar heb ik geen nieuwe laarzen voor natuurlijk. Wel een boel geld, had ik mooi een paar mallen voor mijn Cuttlebug kunnen voor kopen.

Groetjes en een heel fijn weekend voor straks
Chantal

1 opmerking:

Anoniem zei

Dat is een leuk boekje geworden! En dat in een paar dagen tijd. Wat jij in je hoofd hebt ...... Goed hoor. Je moeder is er vast heel blij mee. En aan de fotos te zien was het heel gezellig. groetjes Irene