vrijdag 4 december 2009

ik ben de trotse eigenaar ....

van .... (tromgeroffel) een naaimachine. En ga nu niet met z'n allen zitten lachen!!! Ik ben namelijk helemaal geen naaiwonder. Neen, verder dan een knoop (liefst op een LO) aannaaien kom ik in de regel niet. Ik heb al een hele tijd de naaimachine van mijn schoonmoeder hier thuis staan, maar dat is echt zo een superdegelijke zware, waar ik me een bult aan til als ik hem eens nodig heb (is niet zo vaak hoor). Nu hadden ze deze week bij de Lidl een Singer machine voor 99,99 euro. Super simpel, super makkelijk (lijkt het me he, ik heb er nog niks mee gedaan hoor) En denk nu maar niet dat je me meteen met zelfgemaakte kleding ziet lopen, neen dat gaat zo rap nog niet gebeuren hoor. maar ik kan nu wel mijn gordijnen korter maken, en zo af en toe eens een steekje naaien op een LO. (dat laatste zal wel het vaakst gebeuren denk ik)
Tot zover het hoofdstuk naaimachine.
Sinterklaas dan maar? Vandaag was die goedheilige man op school. Afgelopen woensdag op de buitenschoolse opvang. Twee keer zwemmen betekent ook twee keer Piet op bezoek, afgelopen zaterdag was Sint ook nog in het dorp. Je snapt het al, ik zal al lang blij zijn als die man met zijn hele gevolg weer lekker warm in Spanje zit. Morgen vieren we officieel sinterklaas. En dan KLAAR!!!
Kunnen we verder met kerst. In principe kan zondag de boom gezet worden (ja hier in Nederland vieren we Sinterklaas de 5e, terwijl het in Belgiƫ de 6e is) Dat zal vast wel zo gebeuren, want volgend weekend viert Louis de verjaardag. Ja ik ga van het ene feest naar het andere in december.
Misschien komt het wel daardoor dat je me niet zo vaak op mijn blog tegenkomt.
Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Natasja zei

Wat leuk !! Een naaimachine.., en helemaal nietduur ! Succes ermee, we willen wel resultaat zien hoor !

Bedankt voor je berichtje op mijn blog...