woensdag 4 augustus 2010

waar ga ik beginnen?

Vandaag komt Sanne met Maxime spelen. Nou eigenlijk is ze er nu. En nu zijn ze even rustig tv aan het kijken. En maar goed ook, wat hebben ze al een lol gehad vandaag. Want als je je beste vriendin bijna drie weken niet gezien hebt, poeh das toch wel heel lang hoor. Vanochtend om zeven uur(ja 7 uur en dat op mijn vrije dag) vroeg al iemand of ze nog niet moest douchen zodat ze klaar was als Sanne komt. En omdat ze pas rond een uur of half elf zou komen heb ik de dame weer haar bed ingebonjourd.
Maar ze zijn begonnen met dollen, buiten spelen, verkleden, nog meer dollen en gek doen, net even de tijd genomen om te eten, tatoos geplakt, koningin en prinses gespeeld en nog veel meer. Dus nu wilden ze even filmpje kijken dus dat is wel goed. Wat een feest. Zal ik zo maar even een lekker ijsje brengen, popcorn heb ik helaas niet, konden ze nog bioscoopje spelen ook.

Verder heb ik best veel gescrapt en gelezen de laatste tijd. Eerst even een paar LO's, lang niet alles, maar ik heb het geduld niet om alles op de foto te zetten en te verkleinen enz enz.


Ook heb ik net (weer) te tassen ingepakt voor de kinderen. Vanavond gaan ze voor een paar dagen naar oma in Dieren logeren. Vanavond brengen en zaterdag weer ophalen.
Bah, wat zal het weer stil in huis zijn. En ja hoor, ik denk dat ik weer veel zal doen, hmmmm, ja drie keer niks.

Hebben jullie "onze KIM" gezien op de voorkant van het Scrapbook Magazine. Ik wil bijna zeggen MIJN Kim. Ik ben helemaal trots op je meid!!!! Zie je mij al bij de Bruna staan en zeggen das "mijn" Kim??


Voor diegene die het nog niet weten Kim is ooit (zo lang geleden is het ook nog niet hoor) hier begonnen met een verslaving die scrappen heet. En nu is het een BSer, een Bekende Scrapper. (die heb ik even ter plekke verzonnen hoor)

En van Kim kreeg ik volgende award. Dank je wel hiervoor.Nu moet ik vijf dingen over mezelf vertellen.

1. Alhoewel sommige mensen het niet meer horen (zeggen ze he) ben ik nog altijd een Belgische hier in Nederland.

2. Je mag me altijd wakker maken voor oesters (liefst met champagne, das helemaal luxe)

3. Ik ben zo gek met de kids dat ik ontzettend verloren loop als ze een paar dagen niet thuis zijn Het schijnt dat ik dan niet leuk ben. In ieder geval loopt de telefoonrekening dan gigantisch op.

4. Ik koop nog altijd koffie in Belgie (eerlijk gezegd laat ik die mijn moeder kopen...), maar dat is niet het enige hoor. Regelmatig ga ik daar shoppen om de voorraadkast wat aan te vullen.

5. Ik ben (een beetje) verslaafd aan scrappen, foto's maken en scrapspullen kopen. Ja van het een komt het ander zullen we maar zeggen.


En nu moet ik deze award doorgeven aan vijf mensen. (dat vind ik nu altijd het moeilijkste van het hele verhaal he.) Maar daar gaan we dan: AAN AL MIJN BLOGLEZERS DIE OOK IETS OVER HUNZELF WILLEN VERTELLEN!!!! (haha das makkelijk he)


Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

jaaaaaaaaaaaa die meisjes zijn erg dol op elkaar,laat het altijd zo blijven of niet dan !!!!!
sanne heeft het enorm naar haar zin gehad !!!!!! ze kijkt al uit naar volgende week donderdag dan zien de dames elkaar weer !!!!!
gr mellanie

Anoniem zei

sanne is de dagen alweer aan het aftellen hoor !!!!!!
gr mel