vrijdag 3 september 2010

Even rust gehad.

Even geen scrappen, kaarten en ander gefreubel.
Ik ben op vakantie geweest en heb niks meegenomen van scrapspullen. Tot de laatste dag toe heb ik getwijfeld, maar toch niet gedaan. Wel boeken. Ik heb zes dikke pillen gelezen in die paar weekjes. En ik heb puzzelboekjes meegenomen. Ook heel leuk om te doen, was ik eerlijk gezegd een beetje vergeten dat ik dat ook leuk vond. Scrappen is leuk, maar eerlijk is eerlijk het wordt een verslaving. Dus af en toe een break is ook goed.
Maar ja de plicht roept, volgende week weer de eerste crops. En zondag en maandag sta ik toch nog op de KKD. Is een last-minute actie, dat hoorde ik een uur of twee geleden. Maar ach, is altijd leuk, dus ik ga gewoon.
Oostenrijk was super. Het weer was zo een beetje tussen de twee. Dagen met veel regen (geen wonder dat alles daar zo mooi groen is...) en op de berg hingen we gewoon in de wolken. Maar ook dagen dat het heel heet was. Daar hebben we dan ook van geprofiteerd en lekker in het zonnetje gelegen aan het zwembad. Heerlijk met een boek erbij.
En ik ga de vakantie van Oostenrijk niet scrappen, maar een digitaal fotoboek laten maken. Stoer he. Ja vind ik ook. Wel ga ik natuurlijk voor de kinderen een LO maken voor hun boek. Zo een vakantie hoort er toch in natuurlijk. En dan heb ik nog een paar super foto's die ik ook wil scrappen. Maar ik ga de rest gewoon digi in een fotoboek laten zetten. Ik loop zo ontzettend achter dat ik me er een keer moet bij neerleggen en iets overslaan.
Maar hier alvast een paar van die mooie foto'sEr zijn er toch best wel wat die gescrapt MOETEN worden natuurlijk. Zucht, het is een verslaving, ik zeg het je. En de kids zijn net zo erg hoor. Louis maakt foto's bij de vleet en Maxime heeft die laatste gemaakt om maar even iets te zeggen.

Groetjes
Chantal

Geen opmerkingen: