woensdag 6 oktober 2010

Oktober

Eerst en vooral oktober is "Pink Ribbon" maand. En natuurlijk doen ik daar aan mee. En niet alleen maar met een armbandje te kopen (die zijn by the way heel leuk voor een tientje) maar ik ga nog meer doen. Meer informatie volgt nog. Hou in ieder geval je agenda vrij op woensdag 27 oktober. (als je een beetje in de buurt woont wel te verstaan). Even een tipje van de sluier, het heeft uiteraard te maken met Pink Ribbon, maar ook met Curves en de bieb. Snappen jullie het nog een beetje?

Volgend weekend ga ik naar Belgie. Op zich niet zo bijzonder natuurlijk, ik kom er wel eens vaker. (maar nu ga ik alleen met de kids, papa heeft helaas wachtdienst.) Maar deze keer ga ik een technieken workshop geven, nl. bloemen maken. En hij is leeeeuuuuuuuuuk!!!!!!!!!! Ja echt. Want laten we eerlijk zijn, ze zijn leuk al die gekochte bloemen, maar ze kosten bakken vol geld.
Afgelopen weekend heb ik "zakjes gevuld", en tussendoor snel even een foto gemaakt van mijn tafel. Gelukkig heb ik een flinke tafel he.


Belgie bijt deze keer de spits af met de workshop, maar na de herfstvakantie kan hij hier in Nederland ook geboekt worden.

En verder. De tv ging kapot. Ben ik nu raar als ik zeg dat ik die tv helemaal niet mis. Ja zeker. Nou ja, na drie weken hebben we er toch maar weer een gekocht. We zaten natuurlijk niet helemaal zonder, er staan tv's op de slaapkamers, maar toch. En tegelijkertijd hebben we ook nieuwe meubels gekocht. Klein detail, ze worden morgenochtend om zeven uur (is zowat midden in de nacht he) geleverd. Ze hadden een foutje gemaakt met plannen, alleen, onze andere meubels staan er nog. Jullie snappen het wel he, beetje chaos in huize van de Kant.
Dus ik heb in de aanbieding een teakhouten koloniale salontafel. Wie o wie????ik heb ook nog een grote grenen kast in de aanbieding, maar die heb ik nog niet op foto. Als je intresse hebt, mail of bel me maar even.

En nu ga ik verder zakjes vullen, want ik ben lang nog niet klaar.

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Creanijn zei

Het was super hoor Chantal!!! Bedankt voor de ideetjes!