dinsdag 18 maart 2014

Hij is online. De webwinkel!!!!


Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. 14-03-2014, leek me een mooie datum om mijn nieuwe kindje het wereld wijde web op te sturen. En dat is dan ook gebeurd.
Er staat al heel wat in de winkel, en er komt nog ontzettend veel bij, dat staat vast.
En wat er niet instaat kan natuurlijk besteld worden, mits het iets is wat de groothandel ook in het assortiment heeft natuurlijk.
Ik zeg niet meteen dat het hier het allerlaatste berichtje zal zijn, maar het zal hier wel rustiger worden. Ik krijg de indruk dat weinig mensen nog blogs lezen. Ikzelf doe het ook nauwelijks meer. Vroeger volgde ik honderden (ja echt waar...) mensen hun blog, nu zit iedereen zo een beetje op de Social Media. Het is allemaal een beetje achterhaald. Facebook en Twitter worden meer bezocht.
In eerste instantie heb ik nog gedacht om een nieuw blog te maken voor Maxilouscrap, maar ik denk dat ik er toch maar ga vanaf zien. Een Facebook pagina is wel al aangemaakt. Dus ga dat zien.

In de webwinkel is er ook mogelijkheid om je op te geven voor een nieuwsbrief. Dus als je dat nog niet gedaan hebt, doe het maar wel. Blijf je tenminste op de hoogte van alle ins en outs van de winkel.

Groetjes en "see you" bij Maxilouscrap.
Chantal

Geen opmerkingen: