donderdag 6 maart 2014

Nieuwtje!!!!!!!!!!!

Ik ben er al een tijdje mee bezig. De meesten onder jullie zullen het al wel weten, maar ik ben met iets heel leuks en spannends bezig.
Ik ga een webwinkel(tje) beginnen in scrap- en hobbymateriaal!!!!!!!! Ik loop er al langer over na te denken, wel doen, niet doen. Er zijn er zoveel, de meeste houden het niet vol. Maar ja, wie niet waagt....
De naam wordt "MaxiLouScrap"  (www.maxilouscrap.nl)
Online dus, geen "echte" winkel. Maar uiteraard is het mogelijk om een afspraak te maken en langs te komen. Ook is het mogelijk om de bestellingen op te halen ipv te verzenden. Wel even van te voor afspreken.
De opzet is er, de eerste artikelen zijn gekocht en staan al in de webwinkel, dus eerstdaags gaan we online. Ik hou jullie in ieder geval hier op de hoogte.
Wat gaan we verkopen? Alles wat te maken heeft met scrappen, stempelen, mixed media.
Ik kan nu al wel verklappen dat er ontzettend leuke spullen binnen zijn, en dat er nog (veel) meer komt. De stempels en de masks (templates) zijn om van de snoepen. Eerlijk, ik beheers me iedere dag weer om niet zelf alles te gaan kopen. Open rukken en gebruiken zeg maar. Maar ik doe het niet, zoals ik al zei, ik beheers me...


Groetjes
Chantal van de Kant

Geen opmerkingen: