donderdag 11 oktober 2007

Zou het ooit nog goed komen?

Ze zeggen dat het eerst helemaal niks meer moet zijn voordat het goed komt. Nou ik weet niet of ik er nog wel veel vertrouwen in heb.
De vloer is helemaal gesloopt. (kaal hoor zo op het beton wonen)
De keuken ligt er half uit. Deel van het werkblad eruit gehaald om een paar buizen in de muur te vrezen. Doen we even dacht Bertil nog. (ja moest wel, want die beun die o zo goed was volgens mijn schoonmoeder heeft na twee maanden nog altijd geen afspraak gemaakt) Wat een stof zeg. Niet normaal, alles was gisterenavond wit. Dus ik zou even afnemen, oeps geen warm water (dus ook geen douche). Dat de verwarming het niet deed merkten we niet eens, zo hard waren we aan het werk.
De keukenspullen zijn ingepakt, dus we leven uit dozen om het maar even zo te zeggen. En morgen wordt onze vaatwasser ook opgehaald, moeten we ook nog met de hand afwassen.
Maar maandag om kwart over zeven (ik laat jullie nog weten wanneer hij hier ECHT was) komen ze de vloer erin leggen. Moeten we even boven leven.
Ik ga er maar van uit dat ik volgende week ook niet on-line ben. ('k zou niet weten hoe dat nog allemaal moet)
Jullie kunnen gerust berichtjes achter laten en me mailen, ik lees het allemaal wel op het werk in mijn pauze.
Nou, als ik dit blogje lees, lijkt het net zo chaotisch als mijn hele huishouding.

Stoffige groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

ronald zei

nou, wij weten ondertussen dat jou vloer helemaal geweldig is en met de keuken komt het ook wel goed,als bertil tenminste niet weer op een schroef gaat liggen. nog even de tanden op elkaar en je kunt weer lekker scrappen...we wen sen jullie nog veel succes en je weet als je hulp nodig hebt is een belletje genoeg.groetje ingrid

Marjo zei

Hallo Chantal,

Ik heb echt met je te doen, hoor!
Zoveel wat móet en niet kunnen doen
wat je véél leuker vindt: SCRAPPEN b.v. Of zie je daar door het stof ...nog kans voor?
Heel veel sterkte toegewenst voor allemaal.

Groetjes Marjo.