maandag 12 november 2007

De laatste loodjes

of moet ik zeggen stofwolkjes. Zeg maar wolken. We zijn nu met de keuken bezig. Nou ja, we dat wil zeggen Bertil natuurlijk. Je ziet mij toch geen gaten boren voor het elektrisch en zo. En ja hoor, het geeft stof, je kunt het nog zo goed afdekken alles ligt er wit bij. Ik het het poetsen maar opgegeven. Je blijft schoonmaken. Vandaag even een dweil erdoorheen gehaald, en voor de rest laat ik het maar want vanavond gaat hij weer verder. Ik probeer om zo goed en zo kwaad als het kan eten op tafel te krijgen (ik kan wonderen verrichten met een magnetron hoor)
Wat zal ik blij zijn als de nieuwe keuken erin staat. Heerlijk, weer gewoon een bord of een glas uit de kast kunnen halen (zonder eerst een laagje stof eraf te moeten vegen) Nog even.
En verder ben ik ontzettend druk met demo's in winkels. Afgelopen zaterdag was ik in Lage Zwaluwe bij Tessa Tegendraads. Daar heb ik alcoholinkt gedemonstreerd. Het was niet heel erg druk, maar wel gezellig. Het is een ontzettend mooie scrapwinkel, niet naast de deur, maar zeker de moeite waard om eens langs te gaan als je daar in de buurt bent. (ze heeft trouwens ook een webwinkel) En als je deze maand de nieuwe SCRAP koopt, lees je er meer over.
Woensdag en donderdag ben ik dichter bij de deur, dan sta ik in Ede bij Heutink. Daar ga ik Deja Views demonstreren.
Je hoort het aan scrappen voor mezelf kom ik echt niet toe. En ik heb zooooooveeeeeel mooie papiertjes en stempeljes liggen.
Over stempeltjes gesproken, er komt een workshop stempelen. Jullie horen het nog wel.
En nu ga ik naar mijn dochter kijken, ze zit, net als ik, ziek thuis. (alhoewel ze maar weinig ziek is hoor vind ik, volgens mij heeft ze vannacht het ergste gehad), maar ze is zo ontzettend stil daarboven dat ik het niet vertrouw, meestal vreet ze dan wat uit.

Groetjes en tot gauw
Chantal

1 opmerking:

Tessa Tegendraads zei

Hai Chantal, ik vond het ook erg gezellig dat je er was. Ik heb het koffertje afgemaakt vandaag. Ik heb foto's ervan op mijn weblog staan!

Groetjes van Tessa