zondag 4 november 2007

Alweer november

De tijd vliegt, het is alweer november.
Gisteren ben ik naar de Krea Doe geweest. Met Bertil. En ja, het was heel gezellig, ok, ik heb best veel gekocht. (Maar dat doe ik altijd als hij mee is.) De Zutter, eindelijk heb ik hem toch gekocht na lang twijfelen, laten we eerlijk zijn het is best een duur ding. Maar ook super makkelijk natuurlijk als je zelf (mini)albums kunt inbinden. En natuurlijk, hoe kan het ook anders, stempels en inktjes. Het zou ook eens niet. Wat mooi kerst- en winterpapier gekocht en een opbergdoos voor mijn inkt. Ja zo een hele mooie van Tim Holtz. Ik was weer helemaal blij.
Verder lekker bijgekletst met iedereen op de beurs (ja ik ken nogal wat mensen als ik zo over die Krea Doe loop) Heel gezellig allemaal.
's avonds zijn we nog uit eten gegaan maar de Japanner. (het was immers onze trouwdag gisteren)

En verder, ik ben getaged. (getikt zoals een boel Belgische dames dat noemen) Ja, al een tijdje geleden, maar door de verbouwingen zat ik zonder computer, dus kon ik er niet op reageren (daar is mijn pauze ietsje te kort voor). Ik ben door Veerle getaged. Hier komt ie.

De regels van deze tag zijn:
1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.
2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).
3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.
4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog
achter te laten.


- Dat ik nu getikt ben, als mijn broer dat leest roept ie dat ik dat al jaren ben. (zullen de Belgen wel verstaan)
- Ik maak altijd boodschappenlijstjes die ik ook altijd op tafel laat liggen (en negen van de tien keer kom ik toch thuis met de juiste dingen, waarom schrijf ik die briefjes eigenlijk? Goeie vraag)
- 'k ben nogal verslaafd aan scrappen. Ik zie overal iets scrapbaars in. En liefst maak ik overal foto's van.
- over dat scrappen, ik heb op zolder een "projectenkast" staan. Voor later, als ik er eens tijd voor heb. (als ik tachtig ben of zo??)
- Ik ben gek op chocolade (hoe kan het ook anders als Belg)
- Ik koop (mijn moeder koopt hem meestal, altijd eigenlijk....) mijn koffie nog altijd in België. Ik ben gek op Jacquemotte.
- Volgens mij vinden ze me hier nog altijd een "rare Belg". Is dat geen raar feit??


En dan moet ik nog zeven mensen taggen. Moeilijk, want ik zie deze tag op de meeste blogs al langskomen. Maar hier zijn er in ieder geval een paar.
Marieke, Birgit, Marjolein,

Veel plezier ermee.

Groetjes
Chantal

5 opmerkingen:

Marjolein zei

Ok, wil geen spelbreker zijn, maar deze tag heb ik laatst al gehad, via Peggy en toen laten lopen omdat ik em dik een jaar geleden ook al gehad heb....sorry!

scrappyToo ~Veerle zei

Hoi Chantal,

ik vind je geen rare Belg hoor ;-))en dat boodschappenlijstje...klinkt heel bekend.

Grts,
Veerle

Birgit zei

Hoi Chantal, Leuk dat je aan me denkt maar ik heb deze al gedaan, sorry... wel leuk om te lezen dat jullie belgen echt een beetje raar zijn... LOL!

Veerle zei

Hé wat leuk dat ik niet de enige belgische scrapster ben in Nederland!!!

Tessa Tegendraads zei

Chantal, erg gezellig dat je vandaag bij ons in de winkel was om een demo te geven met alcohol ink!! Ik vond het hartstikke leuk dat je er was...

Groetjes van Tessa