woensdag 19 november 2008

Ieder jaar dezelfde ellende

Probeer maar eens een goeie foto te maken van twee kinderen die helemaal geen zin hebben. Ieder jaar weer hetzelfde probleem. Mama wil een kerstkaart maken (of laten maken) met een foto erop. En ieder jaar hebben we weer minimaal 50 foto's nodig om 1 goeie te hebben.
Dus vorige week was het weer zover. Ik ging ervoor zitten, en zij ook. Nou ja, zitten, hangen, ogen toe, bovenop elkaar, met de rug naar me toe, noem maar op, ik heb alles gehad.
Om jullie even een idee te geven....
Dus, dat hebben we ook weer gehad. Kaarten maken stelt niks meer voor vergeleken hiermee.

En verder,heb ik heel veel gescrapt, maar helaas ik kan nog niks laten zien. Vrijdag en zaterdag heb ik een demo in een winkel. Daarna zet ik wel het een en ander op mijn blog.

Groetjes en tot gauw.

Chantal

7 opmerkingen:

Mich zei

Hahaha, wat moest ik lachen !!! Mama wil een foto maken en de kroost wil niet goed meewerken !! Vooral die eerste foto waar je zoon met zijn gezicht naar de muur zit, vind ik echt de max ;-))

karin zei

heel herkenbaar (en ik heb maar eentje ...) !!!!
wil omkopen niet helpen ?

Wendy zei

Dit is echt wel grappig, maar ik ken dit probleem ook, als ze geen zin hebben om op de foto te staan, trekken ze de gekste gezichten. Ik vind het toch wel heel leuke foto's en eigenlijk nog goed om er een lay-out van te maken en je verhaal erbij te vertellen, is dan een leuke herinnering voor hen later.

Wendy zei

Hallo Chantal,

Je hebt een award gekregen, kijk even op mijn blog.

Groetjes,
Wendy

Anoniem zei

Hoi Chantal,

Leuk dat je op m'n blog bent geweest! Ben benieuwd naar je creaties (of heb ik ze al gezien?)

Groetje,
Marsha.

Rozella zei

Ik herken dat...ze zijn al zo vaak op de foto's gegaan dat ze er af en toe genoeg van hebben...Dank je wel voor je lieve woorden op mijn blog.....

pruts zei

ik heb je een award gegeven.
proficiat !!! kijk maar eens op mijn blog.