woensdag 18 maart 2009

Tijd voor een update

Afgelopen zaterdag heb ik een workshop gegeven bij In2Hobby in België. Heel erg leuk, een klein groepje, maar wel heel gezellig. En in het Vlaams hé. We hebben een doosje gemaakt, bewerkt met alcoholinkt en BG papier, en natuurlijk heel veel lintjes. Ze werden alle vier verschillend, en alle vier heel erg mooi. Dit zijn ze geworden.Zondag zijn we nog even naar mijn tante in Brugge gereden op de koffie. En wat was het mooi weer, en wat reden er veel mensen naar de kust. En wat hadden wij ook zin om naar de zee te gaan. Maar helaas, we hadden afspraak gemaakt.
Maxime zag de zon en die kreeg al een beetje de zomer in de bol. Zonnebril op, band in het haar en knip, een mooie foto. Die zal zeker gescrapt worden.Van scrappen gesproken.
Een tijdje terug was er op een Nederlands scrapbookforum een online crop. Ik vind dat altijd wel heel erg leuk, maar meestal komt er iets tussen of ik ben moe of geen zin. Zo ook deze keer. Maar ik heb de opdracht opgeslagen (het was een LO liften) en ik heb hem alsnog gemaakt.Ook deze was een crop of opdracht of zo waar ik natuurlijk niet aan meedeed. Maar die opmaak was heel erg leuk, dus ook nog even gemaakt.En natuurlijk heb ik ook nog "gewoon" gescrapt.
Eentje "clean en simpel", met de restjesbak. Want sinds die op gesorteerd zit, wordt hij veel gebruikt.Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

pruts zei

en het was heel leuk om van jou les te krijgen !!!!!!

Mich zei

Mooie foto van je dochter met die zonnebril !!!

Rein zei

Mooie Kofferjes en een leuke foto van je dochter.