woensdag 8 april 2009

Te gek

Afgelopen zaterdag zijn we (Irene en ik) "even" naar de opening van Paper & Pictures geweest in Doorn. Wouw, wat een winkel zeg. Van het kleine gezellige overvolle winkeltje zijn ze verhuisd naar een supergrote gezellige overvolle winkel. Scrapspullen gecombineerd met allerlei frutsels voor in huis. Van kaarsjes naar bakvormen (van die hele chique, roze, neen niet gekocht, ik heb me beheerst, of was het geld toen al op??), servetjes, tafeltjes, kortom van alles en nog wat. Je kijkt je ogen uit. Gelukkig ligt Doorn een uur rijden van hieraf. Je zult er naast de deur wonen zeg. Kan je meteen het faillissement aanvragen.
Ik heb ook nog gescrapt, niet veel moet ik zeggen, ben druk met van alles en nog wat (vraag me niet waarmee, de dagen vliegen voorbij)



Deze heb ik gemaakt met een online crop op een forum. 'k vond het een leuke schets, dus heb ik maar een keer meegedaan. De LO hoort straks in het album van Normandie waar ik mee bezig ben.


Een "clean & simpel" LO'tje van Louis en zijn vondsten aan de Zeeuwse kust vorig jaar.

En nog eentje van Maxime bij de lammetjes dagen. De foto's zijn door Louis gemaakt. Niet mis voor een 11 jarige. Zou zoiets erfelijk zijn?

Ik heb er nog eentje gemaakt voor een secret scraplift van een Belgisch forum, maar die kan ik nog niet laten zien, het loopt nog. (neen Mich, ook hier laat ik hem niet zien, haha)

Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Kim zei

Wat heb je weer leuke dingen gemaakt....
En over het andere moet ik nog ff nadenken! Hahahahaha.....

Mich zei

Zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg, je bent een pestkop, me hier weer aan die scraplift laten denken, en toch niets tonen ;-))

Die middelste layout vind ik echt prachtig, vooral de kleuren met dat ijsblauw spreken me aan, en ik vind je kadertje heel mooi gemaakt !!

Anoniem zei

Je hebt tóch een titel verzonnen bij
je lay-out. Leuk! Wat kun jij mooie
pagina's maken. Echt waar!

Ik kan woensdag 15 april niet komen.
Ik moet bij m'n zus op de honden
passen. Kan ik woensdag 22 april erbij? Laat je het me weten?

Groetjes Marjo.

Nog bedankt voor de schetsen.