dinsdag 26 mei 2009

aan huis gekluistert.

voor de zoveelste keer zit ik weer thuis met een bouwvakker.
ik wou nl. in mijn nieuwe keuken nog een kastje bij en bovenin helemaal dicht maken. Toen we de keuken kochten was dat dichtmaken bovenin "designisch niet verantwoord". OK, zal wel, doen we dat niet. Maar na een jaar begint het toch vet te worden bovenop, al heb je nog zo een goede afzuigkap.
Dus nu gaat ie dicht, maar nu de vraag hoe gaat ie dicht, recht of met een hoekje. Recht is toch nog een reep open, maakt het wel rustiger, met een hoekje is helemaal dicht. Ja en dat soort dingen moet ik nu beslissen. Geef me maar een vel scrappapier hoor. Das makkelijker.
Dat kastje erbij was wel nodig, al heb ik nog zo een grote keuken, ik heb hem vol hoor. Kom je dan in zo een zaak en vertel je dat de keuken uitgebreidt moet worden, het eerst wat je dan gezegd wordt is, doe maar die tupperware allemaal wel, gebruik je toch niet. GRRRRRRRR. heb ik wel even duidelijk gemaakt hoor. Ik ben gek op tupperware en gebruik het ook nog allemaal. En laten we eerlijk zijn, als je echt een grote cirkel nodig hebt bij het scrappen, wat is er dan handiger dan snel even een tupperware pot uit de kast te halen.

Groetjes
Chantal

4 opmerkingen:

pruts zei

als je keuken af zal zijn zal je nog zo blij zijn.
ik heb het niet graag als er iemand steeds in en uit loopt om te zagen, breken, stof te maken.
maar het is van voorbijgaande aard.:-)

Scrappycat zei

Hahaha Chantal! Ik heb gegierd met je commentaar op de Tupperware. Ik heb ze pas enkele dagen in huis en ik gebruik ze ook graag want het avondeten gaat nu lekker snel. Dus meer tijd over om te scrappen.....

Mich zei

Designisch ... wat vind ik dat een mooi woord !!

Kim zei

Woensdag mag je weer.... PARTY!!!! Hahahaha