woensdag 13 mei 2009

Stuiterbal

Niet normaal. Maxime is morgen jarig. Zes wordt ze alweer. Het is net alsof het gisteren was dat ik zwanger was. Zes jaar geleden alweer. Maar enfin, ze is nogal nerveus. Eerlijk gezegd stuitert ze van het een naar het ander. Hele scènes gehad, ze wou maandag al het cadeautje open maken. Neen kan echt niet. Van ons en van de meme's en oma's krijgt ze geld om een ROZE gameboy te kopen.(en die gaat ze ZELF kopen!!!) Ja, het zou eens een andere kleur kunnen zijn hoor. Onze roze wolk. Maar ik heb natuurlijk ook een cadeautje gekocht voor morgenochtend. Een heel pakketje van Diddle. Spiegeltje, pen, kettingetje, kortom leuk. En Louis heeft een sleutelhanger van Diddle gekocht.

Afgelopen maandag ben ik aan het lijnen gegaan. Sonja Bakker. Ik ben nu bij dag drie en ik kan zeggen dat het gaat. Mijn hele lunch is vandaag yoghurt en een appel. OKÉ. Moet ik vanmiddag nog pannenkoeken staan bakken voor morgen (madammeke heeft mogen kiezen natuurlijk), en taart. Met pannenkoeken heb ik niet zoveel moeite, maar appeltaart..... Misschien bak ik ze wel zondag als de familie komt. Heb ik maar 1 keer taart te weerstaan.

Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Birgit zei

Gefeliciteerd! Wat is het toch een heerlijke leeftijd he? zes jaar!! Leuk hoor! enneh... gewoon afblijven van die taart, je kunt het!! :)

Mich zei

Leuk he, die dingen van Diddl. Of je nu 6 wordt, of 38 bent, Diddl is en blijft leuk !!!

God zeg, yoghurt en een appel ... dat lijkt volgens mij niet op een dieet maar op een uithongeringsmenu !!! Ik zou er toch maar voorzichtig mee zijn, want bijna niets eten is ook niet de oplossing, al moet ik wel zeggen dat ik die dame niet ken en dus ook niet weet hoe haar dieet werkt.

Wendy zei

Proficiat met de verjaardag van Maxime. Niet te geloven dat de tijd zo vlug gaat. Onze Matisse is 5 mei ook 6 jaar geworden.

Toch voorzichtig met dat dieeten hoor. Het is niet de bedoeling dat je met honger loopt. Ikzelf heb ook ooit eens een dieet gedaan bij een dietist en ik mocht toch vrij veel eten. Ik had eigenlijk nooit honger.