zondag 10 mei 2009

Lang geleden

dat ik hier nog een berichtje gezet heb. Een boel bij te praten dus.
Ik begin maar met vandaag. Moederdag. En ja hoor ik ben super verwend. Een mooie kaart van Maxime, een tekening van Louis. Een bos bloemen van mijn zoon, zelf gekocht. En twee rozen van Maxime (gratis gekregen in het winkelcentrum zei ze erbij. Lachen. Verder heb ik nog een mooie handtas en een sleutelhanger gekregen. Ik ben dus verwend, of niet. En op de koop toe, zijn we vanavond nog uit eten gegaan met z'n viertjes. Heel gezellig.
Gisteren was ook al zo een leuke dag. Samen met Irene ben ik naar een workshop geweest bij Paper & Pictures. We hebben een mooie muurhanger gemaakt met allemaal strand spulletjes aan. Ik maak wel even een foto ervan, ja hij is al af. Goed hé. Gisterenavond meteen doorgegaan. de tweede workshop was een LO met een borduurring in verwerkt. Heel apart, maar wel heel mooi om te zien. En als laatste was het een soort make&take, een papieren zakje zo bewerken dat je een mooi cadeautje maakt in een handomdraai. En als afsluiting een heerlijke high tea. Ja, dat zijn nog eens de scrapdagjes. Heerlijk verwend worden. En ja, wie Paper & Pictures kent weet dat je er geweldig kunt winkelen. Ik heb me beheerst (er is er toch 1 die dat vindt, en dat ben ik) wel heb ik de Big Bite gekocht. Dat is zeg maar het grote broertje van de Crop a Dile (ik noem dat ding altijd mijn krokodil) Was een hele goeie aanbieding met een boel eyelets, grommets enz bij. Verder twee velletjes papier (ja echt tweeeeeeee... goed hé.), knopen, kant, een tijdschrift en nog wat klein spul. Was een hele leuke dag, maar dat is het altijd als we met z'n tweetjes op stap gaan.
Vorige week zijn we een weekje naar Duitsland geweest. (weer) richting Moezel. We hadden een huisje gehuurd. En we hebben toch mooi weer gehad. Eigenlijk maar twee daagjes bewolkt, voor de rest stralend weer. Heerlijk gerelaxt, veel gelezen, niet gescrapt, geshopt, lekker moezelwijntje(s) gedronken, gezwommen. En natuurlijk een boel foto's gemaakt. Maar nu eens niet (of bijna niet) van de omgeving. Het is natuurlijk de derde keer dat we deze kant opgaan (ja de wijn was op). Wel heel veel foto's van de kinderen gemaakt. Dus ik heb weer wat te doen.
Maar eerst ga ik "even" het boek voor mijn broer maken. Dat wordt dus zijn verjaardagscadeau. Helaas kan ik er niks van op mijn blog zetten. Ten eerst hij mag het natuurlijk nog niet zien, en ten tweede het zijn wel een boel Rijkswachters die erop staan (en hoe). Ik weet niet of ze erop zitten te wachten hunzelf zo tegen te komen op internet. De basis van het boek ga ik in kraft cardstock maken en dan aanvullen met de kleuren die erbij passen. Wel clean en simpel hoor. Zoveel foto's kan je niet uitgebreid gaan scrappen.
Hier alvast een paar foto's van afgelopen week. Die zullen zeker ook nog een keer gescrapt worden.
Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Chantal,

was weer leuk he? Ik vind het ook altijd errug gezellig zo'n dagje uit. Wanneer gaan we weer :-)?

Beetje jammer dat we geen foto's hebben gemaakt van de high tea. Dat zag er zo fantastisch uit. En het smaakte net zo fantastisch.

groetjes
Irene

scrappyToo ~Veerle zei

Zo der is er eentje heel beheerst gebleven ;-) en die grote "krokodil" is gewoon een hele goede investering ;-))

Mich zei

Je maakt me wel nieuwsgierig naar die muurhanger en die LO met borduurring zeg !!!!

En dat lijkt me daar best gezellig, met die high tea, mmmmmmmmmmmmmmm ...