woensdag 24 juni 2009

Een paar LO'tjes

Snel even een paar LO's die ik het afgelopen weekend en deze week gemaakt heb.


Deze heb ik gemaakt n.a.v. een challenge bij In 2 Hobby. De schets die hiervoor gebruikt moest worden is van Page Maps.Dit is er eentje voor in het album van mijn moeder.


Die gaat over vader en dochter. De titel spreekt voor zich.


En deze gaat waarschijnlijk in het boek van mijn broer en schoonzus. (ja zo blijf je bezig he, als je voor iedereen een boek maakt.)

Ik heb mezelf voorgenomen om alle LO's uit de boeken te halen en weer een keer een beetje een volgorde erin te brengen. En dat is een flinke klus, heb ik al een keertje gedaan een paar jaar terug. Vakantieboeken zijn klaar, (of was ik toch nog bezig met Normandie en Duitsland van afgelopen mei en Friesland van vorig jaar...) dus daar moet niks meer aan gebeuren, maar het gaat dan vooral om de boeken van de kinderen. Ik scrap eigenlijk nooit op volgorde. Als ik een mooie foto heb en het juiste papier, dan ga ik die scrappen. Dat kan een babyfoto zijn, maar net zo makkelijk eentje van vandaag. Dus je snapt het al. Alles zit door elkaar. Misschien doe ik dat wel de eerste week van de vakantie, dan gaan Louis en Maxime een weekje logeren bij mijn ouders. Kan ik mooi alles laten liggen natuurlijk.
En wat duurt het lang voor die vakantie begint dit jaar. We moeten hier nog naar school tot en met 24 juli!! Er komt geen eind aan.

Groetjes
Chantal

3 opmerkingen:

Anja zei

Leuke foto's op de lo van "slijmbal". En natuurlijk grappige journaling;-)

School tot 24 juli? Zo lang! Hier in Belgiƫ nog tem dinsdag 30/6 en voor mij als juf ook nog effekes daarna, maar niet lang hoor (klas opruimen, papieren in orde brengen...)

Groetjes, Anja

Mich zei

Die layout over de "slijmbal" vind ik geweldig, wat moest ik lachen zeg !!!

Help, nog zo lang naar school, amaai zeg ! En wanneer moeten ze dan weer herbeginnen, tegen kerstmis? ;-))

Scrappycat zei

Hoe herkenbaar, al die LO's door elkaar...ik scrap ook zoals ik gemutst ben, dat wil zeggen, alles door elkaar. Dus hier ook geen systeem in de boeken, dat moet ik ook eens in orde brengen.
Schitterend, die slijmbal LO!