maandag 8 juni 2009

Ik ben zo druk

met allerlei stomme, kleine dingen.
Bijvoorbeeld, de auto moet naar de garage omdat de airco het niet goed doet. Moet een of ander stekkertje vervangen worden, geen probleem, garantie. Maar je moet wel even op en neer naar Zevenaar. Kost me een uur. Kreeg in ruil wel een super vet gave auto mee. Een Renault Megane Coupe. Helemaal stinkend nieuw. Geen gezinsauto, duidelijk niet, maar wel zo leuk om een dagje mee te rijden. Helaas heb ik andere dingen te doen dan rijden. Bah.
Dan even naar de supermarkt, want Sonja had beslist dat ik gekookt witlof ga eten. Ja er zijn dingen die beter zijn, maar het valt best mee als je het achteraf even opbakt in een ieniemienie beetje boter of olie. Maar omdat het tussen Sonja en mij zo goed gaat, heb ik witlof gehaald. Scheelde ook dat het in de aanbieding was.
Voor mijn workshop (ja hij komt eraan hoor dames!) had ik nog een soortje lint nodig. Dus hop naar het packcenter. (gelukkig heb ik een goede auto hé, en vind ik het niet erg om even te rijden met dat ding)
Mijn hele huis staat op zijn kop. Gisteren heeft Bertil de deuren en kozijnen hier in huis geverfd. Dus omdat alle verf nog nat was kon er niks teruggezet worden. Dus conclusie alles staat er nog. Ware het niet dat ik vanavond een crop heb. Dus dat de boel wel een beetje normaal moet staan. Dus girls, jullie weten het, het is een zooike. Gelukkig ga ik het goed maken met een boel nieuw papier en uitverkoop van het oude papier. (met een beetje geluk kijken ze alleen naar het papier en niet naar de rommel)
De vakantie die we wilden boeken was helemaal vol. En ik maar denken dat er niet veel mensen naar Denemarken gaan. Dus we gaan weer verder met zoeken. Vreselijk vind ik dat. Maar ja het moet.
En dan moeten die gewone huishoudelijke werken ook nog gedaan worden. Dus ik ga aan de slag.
O ja, met het lijnen gaat het goed. Eigenlijk steeds beter, je hebt na een tijd toch minder honger hoor. (wel trek in lekkers, zoals gisterenavond in chips of nootjes, gelukkig konden we er niet bij omdat de pas geverfde deur voor de kast lag. Dat is nog eens een manier van lijnen hé). Tijdens de week gaat het eigenlijk prima, maar die weekends zijn lastig. Afgelopen vrijdag hadden we een verjaardag (geen taart gegeten!!) met een BBQ. Volgend weekend weer verjaardag. De week erop ga ik de hele dag scrappen in België. Zal ook niet Sonja proof zijn denk ik. Ik zag de lijst met broodjes al langs komen.
En dan is er nog het scrapbook dat ik voor mijn broer zijn verjaardag maak, nog 1 LO te gaan. Oef. zal blij zijn als dat klaar is. Ik kan er jammer genoeg niks van plaatsen op mijn blog.

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Margreet zei

Ik wens je veel sterkte met je van alles en nog wat te doen!! Het is ook overal hetzelfde he? Je kijkt vast wel uit naar de vakantie.

groetjes, Margreet