donderdag 29 april 2010

Meidendag

Al maanden praten we erover. Als Louis op kamp is neemt mama een vrije dag en gaan de meiden de stad in. Een echte meidendag dus. Lekker shoppen.
En of we geshopt hebben.
Vanochtend om een uur of 10 al de stad in gegaan. Na vijf minuten hadden we het eerste shirt al te pakken (en dat zou de enige zijn), een mooie roze (zouden we niet eens een andere kleur dan roze kiezen...) met glitterletters op van Benetton. Heel mooi. Maar we gingen voor meer. vooral voor rokjes en broeken (die we dus niet gekocht hebben, zucht kan ik nog een keer) Maar wat hebben we heerlijk geshopt zeg, tussendoor even koffie op een terrasje. 's middags een lekker broodje bij de V&D. En nog meer winkelen. En nog een keer koffie en een ijsje (dat eigenlijk een sorbet zou moeten zijn en toch iets met melk werd) en nog meer winkelen. En als laatste de Pipoos. Niet dat ik nu zo een Pipoos fan ben, maar er moest een mini album gekocht worden en wat leuke frutsels, want mama heeft de hele dag met het foto toestel rondgelopen en die moeten natuurlijk gescrapt worden.
En toen, toen hadden we zere voeten, vermoeide benen en een lege portemonnee.
Hier alvast een paar foto's.

En over een half uur (of iets langer, je weet het natuurlijk nooit hé) komt Louis weer thuis. Hehe, het zit erop. Wat zal ik goed slapen zeg vannacht. Ook voor hem hebben we geshopt. Een doosje Lego (volgens zus kan je hem daar het meest plezier mee doen) en een paar shirts (ja voor hem is het dus wel gelukt)

En dit is de buit van Maxime. Veel roze hé, shirt, pyjama, lippenstifjes, nagellakje, haarspullen, bodycrème en douche van The Bodyshop (heerlijk, ruikt ze straks naar aardbeidjes)En dat is de buit van mama. Mini album, glimmer mist, pons, paar velletjes papier.
Zo, en nu ga ik stessen tot die bus hier in Westervoort aankomt.
Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou dat ziet er gezellig uit. Leuk he, zo'n meidendag, vooral als je met zo'n buit thuiskomt. En heeft Louis genoten?
groetjes
Irene

Mich zei

Ik kan zien dat de dames het leuk hebben gehad ;-))