dinsdag 22 juni 2010

Vrij

ik ben vandaag vrij. Normaal werk ik op dinsdag, maar vandaag niet. Vandaag is Maxime op schoolreisje naar de Julianatoren in Apeldoorn. Dus uiteraard moest mama haar uitzwaaien en liefst om vier uur ook weer bij de bus staan als ze aankomen. Dus ja, ik kan wel voor die paar uur gaan werken, maar zo even tussendoor een mamadag is ook niet verkeerd. Voelt een beetje als een week vakantie eerlijk gezegd. En ik heb mezelf voorgenomen, geen huishoudelijk werk, geen (stomme) dagelijkse boodschappen (ja helaas was de melk op, dus ik moest wel heel even), alleen leuke dingen. Met andere woorden ik ben aan het scrappen. Leuk toch.
Deze LO heb ik vandaag gemaakt met het papier dat Birgit Koopsen uitgebracht heeft. Hoop dat het ook hier gauw in de winkels te krijgen zal zijn, want het is super. Heel vrolijke kleurtjes voor de zomerfoto's. Maar deze gaat over mijn dochter die (heel) vaak verliefd is. In het envelopje zit een tekening die ze gemaakt heeft met tekst op. Ze vind hem een "lekker din" en een "sratje". Zo leuk om op die manier te bewaren dat soort dingen. Want ja, daar gaat scrappen toch om herinneringen bewaren. Soms heb ik de indruk dat het allemaal om de mooiste en duurste materialen gaat, maar dat is niet echt de bedoeling van de hele hobby natuurlijk.En deze heb ik ook gemaakt met een de spullen van Birgit. Een heel keurrijke LO naar mijn doen, maar de kleurtjes op de foto zijn ook zo vrolijk.Dit zijn er een paar van Louis. Heel af en toe wilt hij eens op de foto, en dan krijg je nog zoiets. Maar ja, ze zijn leuk dus ze moeten gescrapt worden.

En dan nog eentje van Maxime met haar vriendinnetje Sanne. Hier waren ze Louis aan het uitzwaaien toen hij op kamp ging. Wat een stel die twee.En nog een paar foto's uit het mini album dat ik gemaakt heb over onze meidendag afgelopen april.


Zo, en nu verder met leuke dingetjes doen, want zo een dag is zo ontzettend snel voorbij. Voor je het weet sta ik weer bij school.
Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Kim zei

Jeetje wat heb je weer veel gemaakt....
Leuk hoor...

Zit je al aan de 100??? Hahahaha
Ik ben gestopt... Heel lang geleden!

Anoniem zei

Chantal, wat maak jij toch mooie
lay-outs! Om jaloers op te worden.

Tot volgende week,

Marjo