maandag 28 juni 2010

Zon, zee, zand.

Het is heet. Echt heel warm. Om een uur of tien was het hier al 28 graden. Binnen is het aardig te doen als ik alles dicht hou (en dat doe ik dan ook)
Afgelopen weekend waren we in Belgie. En als het overal warm is, is het bij mijn ouders op een of andere manier nog warmer. Maar ik was overal op voorzien en had de zwemspullen in ieder geval mee. Dus zaterdag eerst lekker uitgeslapen en dan vroeg ik zo in het wilde weg, zouden we naar zee gaan? JJJAAAAAAAA. Natuurlijk wilden ze dat. Dus ingeladen, wat water en een paar appels mee genomen. En op weg naar de kust. Het was helemaal niet druk op de weg (zou niemand daar gemerkt hebben dat het warm was). Bij De Haan konden we makkelijk de auto kwijt en we stonden nog een keer vlak bij het strand.
En dan, dan krijg je dat soort foto's

Om een uur of vier kregen ze ontzettende honger (ja dat wil wel lukken he met een paar appels...) dus werkten ze even een half stokbrood naar binnen. (euh, krijgt zo een klein meisje dat op?? ja hoor met alle gemak.)
En natuurlijk nog een terrasje pakken voor we weer naar huis rijden.

We kwamen thuis met twee lekker gebruinde kinderen vol zand natuurlijk. Maar dat geeft niet, ze hebben een leuke middag gehad. En wij ook.
En wat denk je, ze hadden weer honger...

Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Kim zei

hahahahahaha......
Je krijgt ook gewoon lekkere honger met dit weer.
Chips, ijs en andere lekkere dingen!
Toch????