woensdag 24 november 2010

Kijk eens wat ik heb

Een tijdje terug stond er op het blog van 2 scrapping ladies from the north een berichtje dat ze een give away hadden. Je moest een berichtje achter laten om het pakketje te kunnen winnen. Heb ik dus gedaan (ik doe overal aan mee hé, als het maar leuk is.) en ik heb gewonnen. Het lag gisteren in de brievenbus. Is het niet leuk? Magnolia papier, een heel vel super lieve stempeltjes, bloemen en kantjes. Ik werd helemaal blij toen ik het zag. Nogmaals bedankt Loes.
En verder. Volgende week komt mijn nieuwe kast. Aan de ene kant heb ik er wel zin in, maar aan de andere kant.... de hele boel staat hier nog hé. Ben mijn oude kast nog niet kwijt. Hij staat nu op marktplaats. Dus als iemand nog interesse heeft in een teakhouten kast, dit is hem.Mail me even als je interesse hebt.


En ik heb nog heel af en toe ook wat gescrapt. Heel af en toe hoor. Moet er allen nog even foto's van maken. Maar hier is er alvast al eentje. Die heb ik een tijdje terug een keer een avondje bij mijn ouders thuis gemaakt. Ik had nl. een paar velletjes papier gekocht bij Tiny's in Kortrijk, maar verder had ik niks bij me, geen lintjes, bloemen, helemaal niks. Hij is dus heel basic gewoon met twee vellen papier gemaakt, ook wel eens leuk hoor "Back to Basic"De andere LO's ga ik nog even op de foto zetten, maar nu eerst kasten leeghalen.
Groetjes
Chantal

1 opmerking:

Ans zei

Gefeliciteerd, een super leuke prijs.

Groetjes Ans