vrijdag 5 november 2010

Tis stil hier

omdat ik maar half mail en internet heb.
we zijn nl. aan het overschakelen naar UPC. Leuk allemaal, en ik dacht vanochtend yes alles doet het, maar neen, ik ontvang nu mail, maar kan niks sturen. Fijn. Deze week ook al een hele dag (ja een hele dag....) zonder internet gezeten en zonder mail. En als ik ergens niet goed van wordt dan is het wel daarvan.

En verder, hebben jullie even?? Het is me weer het weekje hoor.
Louis is afgelopen dinsdag ondersteboven gereden op de fiets door een brommer. Gewoon op het fietspad naar school. Brommer wou fietsers inhalen en er kwam een tegenligger aan. Dus is hij volop in de rem gegaan, slim op een nat fietspad natuurlijk (hij had ook nog maar net zijn rijbewijs), en hij is uitgegleden en Louis en zijn vriend meegesleurd. Resultaat: Neus kapot, voorhoofd geschaafd (dat ziet er niet uit echt waar), fiets is waarschijnlijk total loss(frame is verbogen, welliswaar 3 mm, maar toch), bril kapot (niet meer te herstellen) broek gescheurd, en alles doet hem zeer. zijn knie, nek, alles is stijf. Je schrikt je helemaal rot natuurlijk als ze bellen dat ze een ongeluk gehad hebben. Gelukkig belde hij zelf, dat is al heel iets anders dan dat je hem niet hoort natuurlijk.
Dus nu is een kwestie van aansprakelijk stellen, verzekering bellen, expert bij de fiets laten komen, nieuwe bril kiezen, enz enz. Wat een gedoe zeg.

Dus aan scrappen ben ik helaas nog niet toegekomen deze week.
Morgen zit ik trouwens bij Tiny's in Kortrijk. Geef ik een demo en een workshopje kerstkaarten maken met DCWV papier. Dus als jullie in de buurt wonen, kom lekker langs.

Als iemand mij nodig heeft, je kunt mailen, als ik niet antwoord zal ik de mail waarschijnlijk niet ontvangen hebben. Of ik krijg er geen mail uit, kan ook nog he. Ja alles kan zeg maar. Je kunt me altijd bellen, maar ook dat kan wel verkeerd gaan, ik begreep dat we de 10e november helemaal niet bereikbaar zijn per telefoon. En als je me DAN nodig mocht hebben, ja een postduif misschien?? Of rooksignalen?? Of je komt gewoon langs, zet ik de koffie klaar.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Christine zei

Mooie scrapkaartjes van u gezien daarnet bij Tiny's Hobby en jouw kaartje meegekregen, dus kom ik, zoals afgesproken ook eens jouw blog bezoeken.
Mijn stempel en andere creaties kan u op mijn blog zien.
Nu ga ik gauw eens dat prachtige scrappapier verwerken wat ik aan uw stand kocht!

Corinne zei

Ik zet het even hier, ook al hoort het hier niet thuis de vraag over de verf van Fleur.

Hoi Chantal,

Het staat niet op de potjes of het zuurvrij is. Maar we hebben het even voor je nagevraagd en het kan inderdaad bij scrapbook enz gebruikt worden. Dus dat is geen probleem.

Groeten Corinne en Jacqueline Team Zuurstok Groen