maandag 29 november 2010

Wat doe je als niks goed gaat??

Bloggen. Ja wat moet ik anders.
Het begon allemaal vanochtend. Of was het toch gisterenavond toen Bertil Milk en Fruit in mijn koffie goot. Vreemd smaakje hoor koffie met een "bananen touch".
Vanochtend liep alles op rolletjes tot ik een kop koffie wou maken voor mezelf. Het ligt aan de koffie geloof ik, ik kan maar beter aan de thee gaan. Toen liet ik de bak water van mijn Senseo op de grond stuiteren. Neen hij was niet leeg. Natuurlijk niet, zeker niet om zeven uur in de ochtend. Dus dweilen, het is al mijn hobby niet, en zeker niet om zeven uur.
Ok kids de deur uit, stond de auto nog niet onder de carport, dacht doe ik dat eerst even voor hij dichtvriest of onder een laag sneeuw staat. Start hij niet. Aan geen kanten. Dus maar de garage gebeld. Dacht die zullen misschien wel sneller zijn dan de ANWB. Niet dus. Andere sleutel geprobeerd, fijn ik heb al drie keer aan de telefoon gehangen met die mensen, ze komen..... hopelijk voor de middag. Ja dat hoop ik ook.
Dus mijn hele dag loopt in de soep. Ik zou gaan sporten, kan ik wel op de fiets, daar niet van (alhoewel dat lijkt op echt sporten hé in die kou op de fiets...) maar ik kan geen kant op, ik zit gewoon te wachten tot er iemand mij even op gang helpt. Gelukkig bedenk ik me vroeg in de ochtend die auto even de verplaatsen. Zal je gebeuren als je ergens op tijd moet zijn.
En of ik verder nog leuke dingen weet, neen echt niet. Het gaat sneeuwen en daar heb ik helemaal geen zin in. Die ellende is alleen leuk als je lekker thuis bent.
Ik denk dat ik maar ga strijken. Ook daar komt geen eind aan.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh arme Chantal! Er zijn van die dagen hè, dan gaat niks goed. Maar om nou te gaan strijken....... Is het nog goed gekomen met de auto en de rest van de dag?
Groetjes
Irene

Anoniem zei

Wat naar voor je zo'n dag, Chantal.
Meestal gebeurt bij jou alles tegelijk!, wat maar mis kan gaan.
Ik hoop dat je je nog kunt ontspannen binnenkort met scrappen. Groetjes Marjo.