maandag 13 december 2010

December

ja, en toen was het december.
Sinterklaas is al langsgeweest. En hoe? Iedereen werd ontzettend verwend.


De ene was nog blijer dan de andere.


En we kregen al sneeuw. Veel sneeuw. (en nog meer ijs toen het ging dooien)


En weer werden sommige mensen heel blij. (niet iedereen wordt blij van sneeuw hoor...)

En in een keer nadert de kerst heel snel. Dus de boom werd van zolder gesleept (door mijn stoere mannen!!)
En wij meiden gingen aan het versieren. Voor het eerst mocht Maxime helpen. (vorig jaar begon ik pas toen ze op bed lag)


En weer werd iemand heel blij.

En tussendoor worden er kerstkaartjes gemaakt, gelezen, een nieuwe kast gebracht (en gevuld, mens wat heb ik een wijnglazen zeg, ik had er geen idee van eerlijk gezegd.), een verjaardag gevierd, kerststukjes gemaakt op school. Om kort te gaan, ik weet van voor niet dat ik vanachter leef. Heel druk, heel gezellig, heel leuk. En kerst komt serieus dichterbij. Deze week het laatste weekje school. Vrijdag lekker twee weken vakantie voor de kinderen. Ik moet helaas werken.
Eerste kerstdag komt de familie van Bert op bezoek, en ik heb me voorgenomen om lekker uitgebreid te gaan koken. Iemand nog goeie ideetjes?

Scrappen..., mijn planning was dat ik een boel in zou halen. En boek over Parijs afwerken, een mini album over Louis zijn vormsel afwerken, en album over een weekendje De Haan afwerken (ligt het aan mij of komt het woord afwerken nu zo vaak voor in die laatste zin?). En dan zit ik er toch sterk aan te denken om de vakantie van Oostenrijk toch maar te scrappen ipv een digi boek te maken. Is toch niks voor mij. Maar ik heb nog niks gescrapt, nou ja 40 kerstkaarten, maar dat is anders. Toch??

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Kim zei

Zo lang niet gezien....
Januari wil ik weer een keer komen scrappen... als het mag...????

Lfs!

Ans zei

Hallo Chantal,

Het papier is echt schitterend heb het al vaak gebruikt.

Ik heb van Kars niets gehoord, jij?

Liefs Ans