donderdag 27 januari 2011

Lieve iedereen

Het is een beetje stil van mijn kant, ik weet het.
Momenteel gaat het niet zo goed hier thuis. Niet met mij, neen, ik ben OK. Maar Bertil is niet lekker.
Afgelopen week is hij ziek naar huis gekomen. Griepje leek het wel, de kinderen waren ook griepig, dus dat leek ons normaal. Maar woensdag (een week geleden al weer) had hij ontzettende hoofdpijn en zag met zijn een oog dubbel. Hij is naar de huisarts geweest en daar werd hoge bloeddruk geconstateerd. Doorgestuurd naar de oogarts en van daaruit naar de eerste hulp in Rijnstate.Ze hebben allerlei testen gedaan en een hersenscan. Maar dat was allemaal goed. Hij mocht mee naar huis met medicijnen tegen hoge bloeddruk en bloedverdunners.(kon ook een beroerte zijn, was het niet gelukkig) Maandag een MRI, ook die was goed, hersenvocht afgenomen. Dinsdag bij de internist, bloed, urine, slijm op kweek gezet. En sinds gisteren heeft hij weer last van hoofdpijn. Net nadat hij begonnen is met nieuwe medicijnen...
Vandaag ging het van kwaad naar erger, hij begon ook over te geven, toen moesten we weer via de spoedeisende hulp naar het ziekenhuis. (we hebben bijna een GOLDcard daar en dat is echt niet goed hoor) En nu is hij dus opgenomen.
Momenteel tasten ze in het duister, vast een virus of een bacterie. Maar wat? De lever waardes waren vandaag niet goed, en toen werd de ziekte van Pfeifer genoemd, maar dat was absoluut niet zeker.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik blij ben dat hij in het ziekenhuis is. Ik vind het een fijne gedachte hoor. Toen ik hem vanmiddag zag dacht ik echt dat hij met een ambulance naar het ziekenhuis zou moeten zo ellendig was hij.
Maar dat is het een beetje, ik hoop dat ze er snel achter komen wat het is.
In ieder geval bedankt voor alle lieve mailtjes die ik al gekregen heb de laatste week.
Ik hou jullie op de hoogte wanneer we weer aan het scrappen gaan.

Groetjes
Chantal

2 opmerkingen:

Margreet zei

Veel sterkte hoor en hopelijk vinden ze gauw wat het is en is het iets onschuldigs.
In ieder geval gauw beterschap!!

groetjes, Margreet

Christel zei

Logisch dat je hoofd dan niet naar knutselen staat!!! Heel veel sterkte! Hoop dat ze gauw weten wat hem mankeert!

Groetjes Christel